OBČINA ODRANCI

Selekciji U-9 sedaj še skalp na turnirju “Mladi upi 2015”

Mlajše selekcije posameznih klubov še naprej nadaljejo s turnirji v telovadnicah. Zadnjo soboto in nedeljo se je v organizaciji NK Nafta 1903 odvijal dvodnevni turnir “MLADI UPI 2015”, na katerem so barve našega kluba pod vodstvom trenerjev Kreslin Dejana in Kolar Darka branile selekcije U-7, U-9, U-11 in U-13. Na turnirju je nastopalo več kot 500 igralcev, tudi iz sosednje Madžarske, ter Hrvaške, kot tudi igralcev iz nekaterih večjih nogometnih šol širom Slovenije.

 

Pa pojdimo lepo po vrsti …

Selekcije U-7 so svoj turnir odigrale brez zabeležbe rezultatov. Skratka igra in zabava je bila največjega pomena. Naša ekipa pa se je predstavila s skupini skupaj z NŠ Lendavo, NŠ Muro 05 II in NŠ Lušt Beltinci. Zmagovalke so bile vse ekipe turnirja.

Nov lep uspeh beleži selekcija U-9. Slednji so v skupini skupaj z ekipami NŠ Lendava Plavi, NŠ Mura 05 in madžarskim ZTE-jem s 7 točkami osvojili prvo mesto. Nato so v izločilnem dvoboju brez težav z 0:5 premagali Čentibo, v finalu pa ZTE-ju morali priznati premoč z minimalnih 1:0. Kljub temu je to bil nov lep uspeh.

WP_20151213_18_09_00_Pro

 

Ekipa je imela tudi najboljšega strelca turnirja. To je postal HOZJAN ŽAN.

WP_20151213_19_32_36_Pro

Lep uspeh je dosegla tudi selekcija enajstletnikov, ki je igrala v precej težki skupini, kjer so sodelovali še klubi: NŠ Lendava, NŠ Mura, NŠ Rudar Mursko Središče in NŠ Zavrč. V tej konkurenci je uspela osvojiti 3.mesto s 5.točkami. Za sabo je pustila tako NŠ Muro, kot tudi NŠ Lendavo.

Selekcija U-13 je igrala še v težji skupini, kjer so poleg naše ekipe bili še klubi: NŠ Lendava I, NŠ Zavrč in ZTE. Fantje so vse tri tekme proti zahtevnim tekmecem izgubili in končali na 4.mestu.

Toda kljub vsemu se v vseh selekcijah kaže vse večji napredek dela čez vse leto. Tu so rezultati, ki na tako dobro obiskanem turnirju pridejo še dodatno do izraza. VSEM NAŠIM SELEKCIJAM NA USPEHIH ISKRENO ČESTITAMO !!!IMG_2214