OBČINA ODRANCI

Napovednik 16.kroga 3.SNL-V – GRAD: ODRANCI

Praznični konec tedna bo postregel s tekmami 16.kroga 3.SNL-vzhod. Vse tekme tega kroga bodo odigrane na praznično soboto, 26.3. Posebnih derbijev sicer tokrat ne bo, to pa ne pomeni, da na prekmurskih zelenicah ne bo tudi tokrat zanimivo.

Naša ekipa bo krenila na prvo spomladansko kresovanje. Na uvodnem obračunu proti Bakovcem se ji je marsikaj izjalovilo, sedaj pa morajo na popravni izpit prav tja, kjer vselej težav ni manjkalo, torej v Grad na Goričkem.

Sicer lepa prekmurska izletniška točka je naši ekipi več sezon trn v peti. Tam posebnih uspehov ni bilo in vselej je bil na mestu “čarovniški urok”, ki ni prinašal uspehov. Prav tam je naša ekipa v zadnji sezoni (pozneje je postala prvak lige) prvenstvo teden dni pred koncem s porazom z 2:0 naredila povsem negotovo in sezono je odločal derbi proti Beltincem.

21352114048IMG_3604_resize

V Gradu smo velikokrat imeli težave, je tokrat čas za drugačno sliko? (foto: Sašo Horva)

Seveda si sedaj podobnega scenarija nikakor ne želimo. Na igralcih je, da pokažejo vse kar znajo, na nas navijačih pa, da stisnemo pesti za uspeh “pod gradom”.

Ekipi sta v jesenskem delu poskrbeli za eno najzanimivejših srečanj prvega dela prvenstva. Tako, kot vreme, se je tudi v Odrancih menjaval rezultat. Najprej je povedla naša ekipa z zadetkom Viraga in tudi dobila polčas, čeprav je v 45.minuti rdeči karton prejel Matjašec. Nato je v 54.minuti pordečel še Pavel Gregor in gostje so izenačili prek Škafarja iz 11m. Zadetek za zmago naše ekipe je dosegel takratni kapetan Raduha Patrik v 71.minuti, kljub dvema igralcema manj na igrišču.

IMG_3565_FotoJureBanfi-660x330

Jesenski dvoboj se je končal ob zmagi naših s kar dvema igralcema manj (foto: SNPORTAL@Jure Banfi)

Sedaj bosta ekipi vnovič prekrižali moči, naša ekipa pa se bo poleg nasprotne ekipe zoperstavila tudi nekdanjemu trenerju, Rudiju Viherju, ki je še nedolgo nazaj vodil našo ekipo, sedaj pa sedi na klopi Grada.

Zato velja vabilo v soboto ob 15.00 v Grad na Goričkem in verjamemo, da bo obisk kljub praznični soboti s strani naših gledalcev spet številčen. Držimo pesti za uspeh …

Pari 16. KROGA: (26./28.03.2016)

PARI

DAN IGRANJA

URA

Avto Rajh Ljutomer : Čarda

SOB.

15.00

Nafta 1903 : Turnišče

SOB.

15.00

ND Lušt Beltinci : Tromejnik G-Sukič

SOB.

15.00

Polana : Črenšovci

SOB.

15.00

Grad : Odranci

SOB.

15.00

ŠNK Bakovci : Rakičan

SOB.

15.00

NŠ Mura : Lesoplast Križevci

SOB.

15.00