OBČINA ODRANCI

Napovednik 21.kroga 3.SNL-V: ODRANCI – TURNIŠČE

Prvenstveni premor tretjeligašev bo tokrat sila kratek in to velja za ves teden. Pravzaprav ekipe sploh niso povsem začele s tedenskimi treningi, že se nadaljuje prvenstvo. Naša ekipa bo na praznično sredo doma gostila Turnišče, ki na lestvici trenutno zaseda mesto na “zlati sredini”, torej 7.pozicijo.

Naša ekipa je z nedeljsko zmago nad Čardo prekinila zmagovalni post, ki je trajal dva kroga. Dovolj sta bila zadetka Žugelja in Gostana v 1.polčasu, toda veliko priložnosti je ostalo neizkoriščenih in nekaj rezerv za sredin dvoboj vsekakor v tem elementu ostaja. Naši nasprotniki so doma gladko s 4:0 ugnali zadnjeuvrščene Črenšovce.

Ekipi sta jeseni odigrali tekmo v skorajda nemogočih pogojih. Obilno deževje je močno namočilo zelenico v Turnišču, toda gledalci so spremljali zanimiv nogomet. Najprej so domačini povedli prek Lutarja, izenačil je Gostan, domačine pa z vodstvom na odmor popeljal Zelko, katerega se naši navijači zelo dobro spomnijo, saj je več sezon odlično branil barve našega kluba. Sedaj se je vnovič preselil v sosednjo Avstrijo. V 2.polčasu je naša ekipa prestavila “brzino” višje in zadela še 4x. Uspešni so bili Gostan, Horvat P., Ciglarič in domači vratar Lebar, ki si je zatresel lastno mrežo.

21444850404IMG_0390

“jesenski dvoboj” je minil v znamenju vode, blata in obilice zadetkov. Gostan je zatresel dvakrat. (foto: Horvat/Pomurec.com)

Obe moštvi sta to pomlad sila nihali v formi in se izmenjevali v slogu zmag in porazov. Zato lahko pričakujemo trdi dvoboj. Upajmo, da je naša ekipa po zmagi v Martjancih spet v boljši formi, zato upamo na prvo spomladansko domačo zmago.

Zato vabljeni jutri ob 17.00 (pol ure prej, kot v zadnjih krogih), po celih treh tednih vnovič v ŠRC k navijanju!