OBČINA ODRANCI

MATJAŠEC in VIRAG ODLOČILA PROTI ČRENŠOVCEM, RADUHA PREDČASNO Z IGRIŠČA

Sosedski dvoboj med Odranci in Črenšovci je zadnjo nedeljo s tribun pospremilo 350 ljubiteljev nogometa. Atrakcija sosedskega dvoboja je bil nastop navijaške skupine Tikvice iz Veržeja, ki so poskrbele za dogajanje tudi pred tekmo in med polčasom.

image_2

Navijaška skupina Tikvice je lepo poskrbela za dogajanje pred tekme in med polčasom.

Na koncu obračuna veselje na naši strani, a zmaga je terjala tudi davek, saj je rdeči karton prejel vratar Raduha. Igra ni posebej navdušila, a točke so tu. Poglejmo podrobnosti.

1:0 Matjašec (14.minuta)

Naša ekipa je uvodoma nemudoma enajsterico gostov potisnila na njihovo polovico in v 14.minuti so napadi obrodili sadove. Podajalec za vodilni zadetek je bil spet Ivo Balažic, na drugi vratnici pa se je osamljen znašel Matjašec in žogo potisnil v mrežo za vodstvo z 1:0.

MKR_4124-001

V 17.minuti je streljal mladi Copot, ki je vnovič dobil priložnost od prve minute. Žoga je je bila odbita, Gostan je atraktivno poskušal, veselje ob povišanju vodstva pa mu je preprečila prečka. V 22.minuti je z leve asistiral Kociper, kateri je pravtako tekmo pričel od prve minute, Balažic I. je poskušal na prvo žogo, Miholič mu je strel ubranil.

2:0 Virag (23.minuta)

V 23.minuti pa vendarle povišanje vodstva naših. Asistent vnovič Balažic, strelec pa Virag, ki je meril na oddaljenejšo vratnico.

3:0 Matjašec (24.minuta)

Že takoj v naslednjem napadu je semafor kazal 3:0 v korist naše ekipe. Matjašec je tokrat streljal z 20m, žoga je končala v bloku in spremenila smer, ter zašla v nebranjen del mreže gostov za naše vodstvo s 3:0.

NASLOVNA

Minuto pozneje vnovič na delu Virag. Poskus z 20m je Miholič tokrat ubranil. Do konca polčasa se ni zgodilo pravzaprav nič posebnega in pri rezultatu 3:0 sta ekipi krenili na odmor.

V nadaljevanju, natančneje v 49.minuti sledi predložek Matjašeca z leve strani, Kociper je na oddaljenejši vratnici meril čez gol.

RDEČI KARTON – Horvat (52.minuta)

Gostje so v 52.minuti ostali zgolj z deseterico na igrišču. Horvat je namreč storil prekršek nad Balažicom in bil sankcioniran z rdečim kartonom.

V 53.minuti ena lepših priložnosti naše ekipe. Copot je z globinsko podajo odlično našel Matjašeca, ta pa s povratno podajo Zvera, toda slednji je močno streljal čez gol.

RDEČI KARTON- Raduha Florijan (58.minuta)

V 58.minuti so bile moči na terenu spet izenačene. Raduha je namreč v protinapadu na nedovoljen način zaustavil Bunderlo in sodnik Fridl tudi tokrat ni okleval in našemu vratarju pokazal rdeči karton. Vidno jezen je zapustil igrišče, trener Zver je z igrišča odpoklical Balažica in v vrata poslal Ferenčaka.

20160508-DSCF0246

Vse do 81.minute smo spremljali monotone nogometne minute. Tudi naša ekipa ni posebej napadala, kot tudi gostje ne.

3:1 Tompa (81.minuta)

Gostje so v 81.minuti vendarle uspeli zadeti. Po prekršku je prosti strel izvajal kapetan Tompa, z razdalje 20m je lepo meril in na krajši vratnici premagal Ferenčaka za 3:1.

Do konca obračuna se ni zgodilo več nič posebnega. Naša ekipa je vknjižila 3 točke in naslednjo soboto odhaja na gostovanje v Ljutomer. Med vratnicama ne bo Raduhe, ostali bodo nared. Zato vabljeni v Ljutomer v soboto ob 17.30 uri.!

D.Č.