OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK 25.kroga 3.SNL-V: RAKIČAN – ODRANCI

Pred nami je predzadnji krog letošnje 3.SNL-vzhod. Čeprav je prvak znan že 2 kroga, pa se medtem odvija boj za končno 2.mesto. Vse možnosti za osvojitev vice prvaka ima trenutno drugouvrščena Mura, tretjeuvrščeni Odranci in četrtouvrščeni Tromejnik. Torej motivacije za zadnja dva kroga vsekakor ne bo manjkalo.

Naša ekipa to nedeljo spet odhaja na gostovanje in to v Rakičan, ki se medtem skupaj z Bakovci in Črenšovci krčevito bori za obstanek med tretjeligaši. Tudi iz tega razloga v nedeljo pričakujemo tekmo “odprtih kart” tudi z domače strani.

Naša ekipa je z visoko sobotno zmago v Ljutomeru spet pridobila na motivaciji. Med vratnici se po kazni vrača Raduha, Ferenčak ga je v Ljutomeru odlično nadomestil. Tudi tokrat v ekipi ni posebnih težav s sestavo kadra, razen igralcev, ki so že dlje časa na seznamu poškodovanih.

31446993000MKR_1042

Tekma v jesenskem delu se je končala z delitvijo točk pri 1:1 (foto: Pomurec.com)

V jesenskem delu sta ekipi v Odrancih remizirali, naša ekipa se takrat ni posebej izkazala, čeprav je polčas po zadetku Gostana iz 11m dobila z 1:0, toda v nadaljevanju je gostom izenačenje priskrbel Kreslin in ekipi sta se razšli s po točko, tekmo pa je zaradi rdečega kartona predčasno končal takratni kapetan Patrik Raduha.

To nedeljo v Rakičan odhajamo z optimizmom, kajti končno 2.mesto na lestvici je še vseeno dosegljivo. Zaradi dejstva, da tudi ta tekma odloča o obstanku v ligi, bo tekma sočasno z ostalimi odigrana v nedeljo, 22.05. ob 17.30 uri in ne dopoldan ob 10.30, kot smo tega v Rakičanu vajeni.

Najprej torej prijetno “proščenje” nato pa vsi navijat v Rakičan! VABLJENI !!!