OBČINA ODRANCI

V pokalu MNZ Lendava premagali Nedelico, v nedeljo v prvenstvu nad Križevce

Tretjeligaški klubi preživljajo pester teden, saj so poleg treningov in prvenstvenih obračunov v sredo bili na sporedu tudi pokalni obračuni v posameznih medobčinskih nogometnih zvezah. Kot vsi tretjeligaši, se je tudi naša ekipa tekmovanju pridružila v drugem krogu, kjer jo je čakala Nedelica, ki tekmuje v 1.MNL Lendava.

Varovanci trenerja Jančarja so nasprotnika ugnali s 3:0. Žugelj je mrežo nasprotnika zatresel po enkrat na polčas. Najprej v 3.minuti, nato je v 21. Balažic Ivo postavil rezultat polčasa 2:0 v korist naše ekipe. V nadaljevanju, natančneje v 50.minuti je Žugelj po asistenci Iva Balažica mrežo nasprotnika zatresel še drugič. Naši fantje so sicer do konca obračuna in nasploh skozi vse srečanje ogrožali gol gostov, ampak več kot 3 zadetke niso uspeli doseči. Od prve minute so tekmo tokrat začeli tudi nekateri mladi igralci Copot, Horvat, Hozjan, v vratih sta bila Ferenčak in tretji vratar Raduha, minute za dokazovanje je dobil tudi mladinec Levačič. Naša ekipa sedaj čaka nasprotnika v 3.krogu, katerega bo dobila na podlagi žreba.

14225578_10153684473911262_3623247617502411567_n

Utrinek iz sredine tekme proti Nedelici (foto: Matej Kranjec)

 

V NEDELJO NADALJEVANJE PRVENSTVA in ODHOD v KRIŽEVCE, VRAČA se ČURIČ …

V nedeljo se že nadaljuje tretjeligaško prvenstvo. In če smo bili po nedeljskem remiju z Bogojino kar malce nezadovoljni, je pred našo ekipo še en težaven obračun z nasprotnikom, ki je v zadnji sezoni “pokradel” nemalo točk, tudi favoritom in to predvsem na domačem terenu. Na gostovanju v Križevcih je tudi naša ekipa v prejšnji sezoni imela težave, a vseeno slavila z 1:2, doma je remizirala z 1:1.

Potem, ko je ekipo prejšnji teden zapustil vezist Luka Virag, je vodstvo kluba nemudoma ukrepalo in s posoje pri sosednjem klubu NK Lipa v moštvo vrnilo mladega Davida Čurič-a, ki lahko igra na položaju veznega igralca. Slednji bo imel pravico nastopa že na nedeljski tekmi v Križevcih. V sosednji Lipi bosta do zimskega prestopnega roka ostala Kociper Kevin in Primož Rituper, ter nabirala minutažo in izkušnje.

Torej v nedeljo vabljeni v čim večjem številu v Križevce. Naša ekipa potrebuje navijaško pomoč! Žoga krene s sredine ob 17.00!!!