OBČINA ODRANCI

” V MINUTI ODLOČENA ZMAGA PROTI RAKIČANU “

Po tekmi 6. kroga 3.SNL-V naša ekipa beleži nove tri točke. Zaenkrat jih ima skupno 13. Zmago proti domačinom si je naša ekipa pred 150 gledalci  v nedeljskem dopoldnevu dokončno priigrala v pičli minuti, ko je ob koncu obračuna dokončno potrdila zmago. Tekmo je zaradi službenih obveznosti izpustil Dejan Sreš, zaradi poškodb sta na klopi obsedela Mlinarič in prvi vratar Raduha, katerega je med vratnicama zamenjal Ferenčak. Pravtako zaradi poškodbe je še naprej izven pogona Gostan.

Gledalci pa niso posebej dolgo čakali na prvi zadetek. Domača mreža se je namreč tresla v 12.minuti.

0:1 Balažic Ivo (12.minuta)

Po prekršku je prosti strel s cca.25m izvajal Matjašec in poslal oster predložek pred domači gol. V gneči se je najbolje znašel Balažic Ivo in z glavo zgolj z dotikom preusmeril v domačo mrežo. Naša ekipa je tako dokaj hitro povedla z 0:1.

V 18.minuti je nov prosti strel izvajal Erik Hozjan. Predložek je z glavo najbolje izkoristil Žugelj, a meril mimo vrat. V 20.minuti je strel Balažica s 16m ubranil domači čuvaj mreže, Fartelj. Tekla je 25.minuta in tudi domačini so si priborili svojo priložnost. S 16m je meril Gerendaj, a Ferenčak je bil na mestu. Do konca prvega dela igre se ni zgodilo nič omembe vrednega in sledil je 15-minutni odmor.

31446993000mkr_1042

Odranci – Rakičan (fotografija je arhivska) Foto: Pomurec.com

V drugem delu igre se je nadaljevala podobna slika, kot v 1.polčasu. Naša ekipa je še naprej imela nekaj več od igre, a tistih zares pravih priložnosti je bilo bolj malo, nekaj pa le. V 53.minuti je Erik Hozjan z odlično globinsko podajo zaposlil Balažica, slednji se je znašel sam pred domačim golom, a mu je Fartelj poizkus ubranil. V 56.minuti še en poskus Gerendaja, tokrat iz 20m, Ferenčak je strel spet ubranil. V nadaljevanju spet sledi igra med obema kazenskima prostoroma. Oba trenerja sta tudi z rezervnimi igralci nekoliko osvežila svoji moštvi. Na potrditev zmage naše ekipa pa so morali naši navijači čakati vse do 84.minute.

0:2 Balažic Ivo (84.minuta)

V 84.minuti je Hozjan Gašper poslal dolgo žogo v napadalno konico, ki je preletela celotno domačo obrambo. V napad je stekel Balažic Ivo in z lob udarcem še drugič premagal Fartelja in poskrbel za vodstvo z 0:2.

0:3 Hozjan Erik (85.minuta)

Takoj v naslednji minuti je naša ekipa krenila v nov napad po desni strani in to prek Tompe. Slednji je poslal predložek pred domača vrata, kjer se je najbolje znašel Hozjan Erik in žogo poslal v mrežo. Tako je zapečatil usodo tekme 6.kroga in naši ekipi dokončno priigral 4 zmago v tej sezoni.

D.Č.

Fotogalerija s tekme: TUKAJ (foto:SNPortal)