OBČINA ODRANCI

ŠTART PRIPRAV ČLANSKE EKIPE V PETEK 27.1.2017 !!!

Naša članska ekipa bo v spomladanski del sezone štartala s 4.mesta po jesenskem delu tekmovanja in odigrani eni tekmi spomladanskega dela (Hotiza op.p). Kar dolg zimski počitek pa se počasi končuje. In če so se fantje bolj kot ne v lastni režiji za žogo skozi večino zime podili v šolski telovadnici, se bo kmalu začelo zares.

mkr_8505

Trener Bojan Jančar bo svoje varovance na prvi uradni trening  povabil 27.1.2017 ob 15.30 v športni park Odranci. Ekipa bo vse dni prvega vikenda opravila s tekalnimi treningi v domačem okolju, kjer bo opravila tudi večino kondicijskih priprav, kmalu se bodo pričele tudi prve prijateljske tekme. Priprave na spomladanski del sezone 2016/17 v 3.SNL-vzhod bodo v večini opravljene v domačem okolju, z izjemo prijateljskih tekem in treningov na nevtralnih igriščih.

11081095_10152684488406262_3176848078028339098_n

Povratnik v vezno linijo- Dejan Žnidarič (foto: Jure Banfi)

Okostje ekipe ostaja, prihajata Vinkovič David in povratnik Žnidarič, Žugelj se vrača na Bistrico…

Čeprav smo komajda v začetku uradnega prestopnega roka, ki bo letos trajal vse do 15.2.2017, se v naši ekipi pred nadaljevanjem vsaj zaenkrat ni kaj bistveno spremenilo. Vodstvo kluba je nadaljne dogovore o sodelovanju sklenilo z večino igralcev, ki so ekipo zastopali v jesenskem delu. Klub se je sporazumno razšel z napadalcem Andrej-em Žugelj-em, ki se vrača na sosednjo Bistrico. Vezno linijo po v spomladanskem delu dodatno okrepil Dejan Žnidarič, ki se v kader vrača po poškodbi in operaciji kolena. Vrzel v konici napada bo zapolnil novinec David Vinkovič, nekdanji uspešen napadalec Veržeja, nazadnje pa nogometaš Ljutomera. Kakšna sprememba v kadru je do 15.2. še možna, v nasprotnem primeru se bo prestopni rok za klub s tem tudi zaključil.

digitalna fotografija

David Vinkovič- nov napadalec naše ekipe

Februarja in marca več prijateljskih tekem ….

Ekipo poleg treningov v mesecu februarju in marcu čaka več prijateljskih tekem. Ekipa bo pripravljalno tekmo odigrala vsak konec tedna. Ker se z nekaterimi nasprotniki klub o točnih terminih  še dogovarja, bomo točen spisek pripravljalnih obračunov posredovali v naslednjih dneh.

Zimski počitek je torej bolj kot ne pri koncu. In kaj kmalu se bomo vnovič zbrali tudi navijači in domači kavč, ter zimske športe počasi spet zamenjali za tretjeligaški nogomet, v katerem se nam v vzhodni skupini obeta sila zanimiva pomlad.