OBČINA ODRANCI

PRIJATELJSKE TEKME: “Generalko dobili gostje iz Hotize”

Zadnja nedelja je bila rezervirana za t.i. “generalko” pred nadaljevanjem tretjeligaškega prvenstva. V Odrancih je gostovala napram jeseni precej okrepljena Hotiza, ki bo s solidno zasedbo krenila v boj za tretjeligaški obstanek. Naša ekipa tokrat rezultatsko ni navdušila. Prebliski v igri, vodstvo z zadetkom Gostana so bili premalo za končni uspeh.

20170312_153909(0)

ODRANCI – HOTIZA 1:2 (1:0)

Gostan (36), Zelko (59), Horvatinović (84)

Šrc Odranci, Nedelja, 12.03.2017 ob 14.30

120 gledalcev

Sodniki: Bojan Mertik (Odranci), Tompa Marjan (Turnišče), Pintarič Zlatko (Črenšovci)

Postava Odranci:
Raduha F., Copot, Gerencser, Jerebic (C), Raduha P., Hozjan, Matjašec, Horvat, Tompa, Gostan, Sreš
Klop:
Raduha B., Marič, Vinkovič, Mlinarič, Žnidarič, Balažic, Čurič
TRENER: Bojan Jančar
Postava Hotiza:
Marčec, Šprajc (C), Horvat, Kepe, Imre, Sobočan, Gerenčer, Skoliber, Biro, Horvatinović, Zelko
Klop:
Utroša, Györköš, Cigan, Mataič, Boroš
TRENER: Leon Imre

Naša ekipa je na tokratni generalki nastopila v najmočnejši zasedbi, saj je trener Jančar imel na razpolago vse zdrave člene ekipe. A žal se ekipi ni izšlo vse po načrtih. Kar nekajkrat je atraktivno posredoval vratar Raduha, denimo v 3.minuti je atraktivno ubranil poskus Zelko Boštjana z 20m, v 46.minuti je ubranil tudi poskus Gerenčerja s prostega strela. Naši fantje so bili še najbolj nevarni po bokih, kjer pa večina prekrškov ni končala na pravem naslovu. Kljub vsemu so dobili prvi polčas. V 36.minuti je večino dela opravil Tompa in pobegnil po desni strani, asistiral do Gostana, ki je na 1.vratnici premagal vratarja Marčeca, ter naši ekipi zagotovil pot na odmor z minimalno prednostjo.

20170312_153901

V nadaljevanju so gostje uspeli izenačiti. V 59.minuti je odbitek po prostem strelu Gerenčerja za hrbet Raduhe pospravil Boštjan Zelko, svoj čas že tudi dvakrat napadalec našega kluba. Slednji je bil krivec tudi za vodeči zadetek Hotize v 84.minuti. Njegov predložek je z glavo v zadetek pretvoril Horvatinović. Pri tem je ostalo vse do izteka devetdesete minute in “uvertura” pred nadaljevanjem prvenstva 3.SNL-vzhod se je za našo ekipo končala s porazom.

Prihodnji teden pa se tudi pri tretjeligaših začenja zares. Mi bomo za našo ekipo držali pesti v nedeljo, 19.03. ob 15.00, ko bodo fantje gostovali pri ekipi Bogojine.

D.Č.