OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: GMT BOGOJINA – ODRANCI

Pa je tik pred vrati … govorimo namreč o nadaljevanju tekmovanja 3.SNL-vzhod, ki se bo s tekmami 15.kroga tudi uradno prevesilo v spomladanski del tekmovanja. Po dobri polovici prvenstva še ni prav nič dorečenega. Gneča ostaja tako na vrhu, kot tudi pri dnu razpredelnice.

Za našim moštvom je dokaj “miren” zimski prestopni rok. Modri dres bosta oblekla novinca Vinkovič in Gerencser, po enem letu premora zaradi poškodbe bo v “modrem” vnovič Dejan Žnidarič. Na drugi strani bo zaradi poškodbe dlje časa odsoten rezervni vratar Ferenčak, začetek spomladanskega dela sezone bo zaradi poškodbe stegenske mišice začasno prestavil Damir Zver.

Toda kot pravijo naši južni sosedje “koga nema, bez tistog se mora”…. Naša ekipa kljub toplo-hladnim predstavam na prijateljskih tekmah optimistično zre v spomladanski del sezone, kjer bo poskušala najmanj zadržati obstoječo pozicijo na lestvici.

MKR_6917

Prvi test čaka ekipo že to nedeljo. Nasproti jim bo stal novinec GMT Bogojina, ki je naši ekipi dodobra “začinil” jesenski uvod v novo sezono. Spomnimo … Bogojina je v ŠRC-ju v 58.minuti z zadetkoma Ošlaja in nekdanjega “Odrančarja” Mihaela Ivaniča vodila že z 0:2. Dolgo časa je kazalo na senzacijo, naposled pa je Sreš v 78.minuti najprej znižal, Jerebic pa v 87.minuti izid izenačil. Za popoln preobrat je žal zmanjkalo časa in ekipi sta si razdelili po točko.

Sedaj je pred moštvoma revanša na igrišču novinca, tudi z nekaj prevetrenimi kadrovskimi zasedbami na obeh straneh. Ampak, ker velja pravilo “štart je pomemben”… naši ekipi na nedeljskem dvoboju igra zgolj in samo zmaga. In če bo naša ekipa izdala tudi svoje “v prijateljskih tekmah” še neodkrite adute, je to vsekakor misija mogoče. Tekmo bosta poleg poškodovanih Zvera in Ferenčaka iza ograje pospremila tudi Balažic in Mlinarič, ki imata bonus rumenih kartonov.

Zato fantje… pogumno v nedeljo, VI, dragi navijači pa vabljeni k navijanju v nedeljo ob 15.00 v Bogojino.

bogojina - Odranci (napovednik)