OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: GRAD – ODRANCI

Po dveh zaporednih tekmah pred domačimi gledalci je to nedeljo spet čas za drugo spomladansko gostovanje naše ekipe, ki bo potekalo nekoliko v “senci” derbija Nafta – Mura. Skupaj s svojimi navijači bo ekipa krenila na gostovanje k trenutno predzadnjeuvrščeni ekipi prvenstva, h Gradu. Za naše fante bo to nova težka tekma, na kateri trenutne pozicije na lestvici ne bodo pomenile velike. Da je “skleda” polna, ima trener Jančar nemalo “dodatnih” sivih las s celo “četo” poškodovanih igralcev.

Kar precej težav je naša ekipa z zasedbo Grada imela že v jesenskem delu tekmovanja. Minimalno zmago naše ekipe je takrat v 17.minuti obračuna po prekršku vratarja Klemenčiča nad Matjašecem iz 11m zagotovil Erik Hozjan.

Ekipi sta sicer stara znanca tretjeligaških zelenic. Resda tradicija dvobojev v Gradu govori v prid domačinom, toda tudi tradicije, pa naj si bodo športne, ali kakšnega drugega tipa, so zato, da se kršijo. V prejšnji sezoni so naši fantje, takrat z dvema goloma Hrvata Topleka iz 11m to že prekinili, zakaj ne bi vaje ponovili tudi tokrat.

Naša ekipa bo na gostovanje krenila oslabljena. Že dalj časa ima stegensko mišico poškodovan Zver, ki se bo predvidoma vrnil na obračunu proti Rakičanu. Velik hendikep predstavlja vnovična poškodba Tompe, katere razsežnost se še ugotavlja, obračun proti Ljutomeru  je terjal tudi svoj davek. Čeprav je ekipa igrala dobro in slavila, se je poškodoval Bojan Matjašec. Tudi on bo v Gradu, tako kot Deszo Gerenscer, ki počiva zaradi kartonov, zgolj gledalec. Niti gledalec pa ne bo Dejan Sreš, ki je zaradi službenih obveznosti prisiljen srečanje izpustiti.

Tu pa se ponuja priložnost za tiste, z manj dosedanje minutaže in odgovornost tistih “izkušenejših”, da se obračun v Gradu pozitivno pripelje do konca. S tem je dodatna naloga tudi za nas, navijači, da našim fantom še dodatno pomagamo s tribun.

ZATO V NEDELJO VSI NA GRAD !!!!

MI SMO ODRANCI !!!

Datum Ura Tekma
08.04.17 16.00 Avto Rajh Ljutomer : Tromejnik G-Sukič
09.04.17 16.00 Lušt Beltinci : Turnišče
08.04.17 19.00 Nafta 1903 : NŠ Mura
09.04.17 16.00 Polana : Hotiza
09.04.17 16.00 Čarda Martjanci : GMT Bogojina
09.04.17 10.30 Rakičan : ŠD NK Križevci
09.04.17 16.00 Grad : Odranci