OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: “Sosedski El Classico ODRANCI – LUŠT BELTINCI”

Nov vikend pred našimi nogometaši… Peklenski ritem tekem se nadaljuje in že ta vikend je čas za tekme 23.kroga, pred našo ekipo pa nič manj težka naloga, kot prejšnjo soboto. Naši gostje bodo zahodni sosedje iz Beltincev. Čas je torej za novo epizodo sosedskega “El Classica”.

In če je naša ekipa v hudem ritmu tekem, sta tu dva rezultata povsem drugačne podobe. Sobotni derbi v Lendavi je bil tako rezultatsko, kot tudi taktično ter borbeno za odliko. V torek pa v polfinalu pokala MNZ Lendava povsem drugačna slika Jančarjevih varovancev, ki so bili bolj kot ne zgolj “nemi opazovalci” razigrane Hotize, ki je kar osemkrat spravila žogo za hrbet najstarejšega od bratov Raduha, Boruta.

Toda čas je, da se ohrani tisto dobro iz Lendave in čimprej pozabi torkovo dogajanje na Hotizi. Sobotni derbi bo spet “epizoda zase”. Beltinčani nam v goste prihajajo s kompletno zasedbo, naš strokovni štab bo po predvidevanjih spet lahko računal tudi na Žnidariča in Mlinariča, čeprav še naprej težav s poškodbami takšne in drugačne narave ne manjka.

Spomnimo še na jesenski derbi v Beltincih, kjer sta si ekipi razdelili po točko. Domačine je v vodstvo v 1.delu popeljal Kosi, medtem, ko so naši fantje v nadaljevanju  zaigrali pogumneje in zadetek za izenačenje je prišel kmalu, realizator pa je bil s pomočjo vratnice Zver. Takšna in drugačna predvidevanja so to pot popolnoma odveč. Spregovorili bosta ekipi na zelenici, naloga navijačev pa je zgolj vzpodbuda.

In ker si takšen derbi to zasluži… tudi to pot pričakujemo pravi praznik. Nedeljski termin bo izjemoma zamenjala sobota!

Zato ne pozabite… Navijaški šali in ostali športu prijazni navijaški rekviziti so tokrat obvezna oprema. Dokažimo, da še naprej dihamo z ekipo in jim dajmo vzpodbude tudi na tem prestižnem sosedskem derbiju.

SE VIDIMO v SOBOTO ob 17.00 v ŠRC ODRANCI !!!

VABLJENI !!!

MI SMO ODRANCI !!!

Opozorilo:
Zaradi predvidenega povečanega obiska derbija priporočamo prihod v ŠRC nekaj minut prej kot ponavadi, predvsem v izogib gneči na vhodih.
Datum Ura Tekma
07.05.17 17.00 Čarda Martjanci : Avto Rajh Ljutomer
07.05.17 10.30 Rakičan : Polana
07.05.17 17.00 Grad : Nafta 1903
06.05.17 17.00 Odranci : Lušt Beltinci
07.05.17 17.00 ŠD NK Križevci : Tromejnik G-Sukič
07.05.17 17.00 GMT Bogojina : Turnišče
07.05.17 17.00 Hotiza : NŠ Mura