OBČINA ODRANCI

Osvojena nova trofeja! Padli tudi Lušt Beltinci!

“Sosedski El Classico” med Odranci in Lušt Beltinci je vnovič potekal v odličnem vzdušju 800 glave publike, ki je sobotni popoldan izkoristila za ogled sosedskega derbija v ŠRC Odranci. Naša ekipa je kljub silnim težavam s poškodbami vnovič sestavila svoje vrste, preobrnila rezultat in ob borbeni predstavi osvojila še 10 zmago zapored!

Tekmo so sicer bolje odprli gostje. V 11.minuti je Ropoša streljal z desne, Raduha je strel ubranil.

0:1 Ropoša (14.minuta)

V 14.minuti pa hladen tuš za našo ekipo, ki je bila v uvodnih minutah v podrejenem položaju. Ropoša je sprejel žogo na desni, krenil pred gol, preigral celotno našo obrambo in neubranljivo stresel mrežo Raduhe. Beltinčani so vodili z 0:1.

V 19. minuti je Tkalec z 20m meril čez gol. V 24.minuti je Balažic zatresel pravcati evrogol, a so ga sodniki zaradi domnevnega prepovedanega položaja razveljavili. Vse do 33.minute je igra potekala med obema kazenskima prostoroma, nato je Patrik Raduha po odbiti žogi iz kota streljal mimo vrat. Medtem je v boju v kazenskem prostoru padel Hozjan, a sodnik Veselič domnevne enajstmetrovke ni piskal.

1:1 Hartman- avtogol (43.minuta)

V 43.minuti je Matjašec poslal oster predložek pred gol gostov, v gneči pa je Hartman zatresel lastno mrežo in naši ekipi priigral pomembno izenačenje tik pred odhodom na odmor.

2:1 Vinkovič (47.minuta)

Takoj po vrnitvi na igrišče pa je naša ekipo povsem spreobrnila izid. Igra je bila prenešena na levo stran, kjer se odlično znašel Vinkovič in z odličnim “volej” udarcem žogo dobesedno zabil pod prečnik beltinskega gola in naša ekipa se je veselila vodilnega zadetka na derbiju.

V 57.minuti je Tkalec po tleh meril z 20m. Raduha je strel ubranil. V 61.minuti je z desne podal Balažic, Vinkovič je na oddaljenejši vratnici meril mimo vrat. V 69.minuti je Vinkovič z glavo zatresel tudi prečnik, Gerencser je odbito žogo poslal visoko čez gol. V 75.minuti je imel lepo priložnosti tudi Gostan, ki je zamenjal Vinkoviča. Prodor po levi je zaključil s strelom, katerega je Kuzma ubranil in izbil, a le do Balažica, ki jo je poslal v vratnico, Kuzma je nato žogo uspel uloviti. V 77.minuti so imeli Beltinčani idealno priložnost za izenačenje. Po lepi kombinaciji je akcijo zaključil Tkalec, ki se je znašel sam pred Raduho, a mu je slednji strel ubranil, čeprav je šlo za skorajda 100% priložnost.

Naša ekipa je nato derbi srečno pripeljala do konca in se s svojimi navijači veselila 10 zmage v seriji, ki torej traja že vse od konca jeseni. S tem je pozabljen tudi grenak pokalni poraz na Hotizi, moštvo pa že pogleduje proti obračunu s Tromejnikom, ki sledi prihodnjo nedeljo.

Foto: Fotolens.si

Med polčasom derbija smo gledalcem na ogled postavili tudi novo pridobitev v našem ŠRC-ju, posebno rotacijsko kosilnico, katero je predstavil predstavnik podjetja CONS1 iz Lipovec g. Jože Lebar. Investicijo je v celoti financirala OBČINA ODRANCI, za kar se ji seveda iz srca zahvaljujemo!

ISKRENE ČESTITKE EKIPI za NOV ODLIČEN USPEH !!!

MI SMO ODRANCI !!!

D.Č.