OBČINA ODRANCI

NAPOVENDIK: ODRANCI – TURNIŠČE

Epizoda letošnje tretjeligaške sezone se pa sedaj čisto zares približuje samemu koncu. In kdor koli je bil “režirer” tegale “filma” je vsekakor poskrbel za napet in negotov konec. Nič ni rešenega niti pri vrhu, niti za obstanek, pa smo že pred predzadnjim dejanjem te sezone.

Lahko bi rekli, fascinantna pomlad je za našo ekipo. Toda o superlativih je pač preuranjeno govoriti. Četa trenerja Jančarja je zabeležila 11 zaporednih zmag in se skorajda iz nemogočega položaja sredi spomladi dokaj neopazno vključila v boj za drugoligaško vstopnico, morebiti tudi za prvaka.

Sedaj je pred njo še zadnje dejanje na domači zelenici, pred svojimi navijači. Naši ekipi v goste prihaja ekipa Turnišča, ki se medtem bori za obstanek v ligi, s klopi pa jo vodi še dve sezoni nazaj uspešen trener na naši klopi, Marjan Rajbar. Zato se ekipi, kot tudi trenerja “sovaščana” zelo dobro poznata.

Veselje naše ekipe ob zadetku Patrika Horvata jeseni v Turnišču

Taktiziranja na obračunu bo verjetno bore malo. Oba izmed nasprotnikov imata vsaka svoj cilj, kaj doseči na tem obračunu.  Jesenski dvoboj v Turnišču, ki ga je naša ekipa po zadetkih Horvata in Hozjana dobila z 0:2 ne bo nobeno merilo, saj se moštvi spomladi nahajata v povsem drugačni situaciji, kot je bila skorajda ob koncu jeseni.

Naša ekipa je sedaj že “vajena” izostankov v svojih vrstah. In tudi tokrat bo temu tako. Novo pavzo zaradi bonusa kartonov bo imel Erik Hozjan, na igrišču vnovič pričakujemo psiho-motorja ekipe Raduho Patrika, ki se vrača po poškodbi nosu.

Sedaj bomo naše vsakotedensko vabilo preimenovali kar v “obvezo”… Torej v nedeljo vsi v ŠRC, na zadnjo domačo tekmo v tej sezoni vzpodbujat našo ekipo. Tokrat pol ure kasneje, torej ob 17.30 uri!

MI SMO ODRANCI!

Datum Ura Tekma
21.05.17 17.30 Polana : Avto Rajh Ljutomer
21.05.17 17.30 Čarda Martjanci : Nafta 1903
21.05.17 17.30 Rakičan : Lušt Beltinci
21.05.17 17.30 Grad : Tromejnik G-Sukič
21.05.17 17.30 Odranci : Turnišče
21.05.17 17.30 ŠD NK Križevci : NŠ Mura
21.05.17 17.30 GMT Bogojina : Hotiza