OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: NŠ MURA – ODRANCI

Z nedeljskimi tekmami 26.kroga bo padel zastor pod tretjeligaško sezono 2016/17. Na vzhodu še pravzaprav, razen sredine razpredelnice, bolj malo rešenih dilem. Napredovanje med drugoligaše si je z zmago v Martjancih zagotovila Nafta, ki bo končala najmanj na 2.mestu. Za obstanek bosta obračun “na nož” odigrala Turnišče in Grad. Drugega potnika med drugoligaše pa bo dal končni derbi na soboški Fazaneriji, kjer domači Muri v goste prihaja naša ekipa.

12 zaporednih zmag je za našo ekipo, katera je svojim navijačem pričarala nepozaben spomladanski del sezone, ki se bo v vsakem primeru zapisal v klubske arhive. Ekipo vzpodbujajo tudi navijači, ki smo jih zadnje sezone ob zelenicah malce pogrešali. Prav to nas navdaja z optimizmom, s katerim ekipa odhaja na nedeljsko gostovanje v “vročo” Fazanerijo.

Jesenski dvoboj v mrzlem novemberskem popoldnevu so v Odrancih pred 1000 gledalci predvsem na krilih Maroše dobili Muraši. Naša ekipa se je z zadetkoma Balažica in Horvata dvakrat vrnila v igro in izid poravnala, a kljub vsemu ostala brez točk/e. Ekipi sta v zadnjih krogih pridno pazili na kazni rumenih kartonov, zato, razen nepredvidljivih poškodb na zelenici pričakujemo najmočnejši zasedbi, kar jih katera od zasedb trenutno premore.

Tokratna situacija je kljub vsemu nekoliko drugačna. Ekipi imata trenutno po 60 točk, Mura sicer fascinantno gol razliko, naša ekipa pa je bila jeseni v bistveno bolj podrejeni situaciji napram črno-belim. A formule, kalkulacije takšne in drugačne tokrat ne pridejo v poštev, saj bo izključno razplet na nedeljskem derbiju dal drugega potnika med drugoligaše. V izogib “polemikam” je vodstvo tekmovanja poskrbelo tudi za “redko videno” sodniško zasedbo. Sodil po Matej Jug iz Tolmina, ki ga spremljamo predvsem na tekmah 1.SNL in v vlogi 4.sodnika tudi na mednarodnem prizorišču.

ZATO …. !!!!

V nedeljo gremo VSI NAVIJAT !!! Naša ekipa še zadnjič v tej sezoni rabi podporo s tribun in naša naloga je, da ekipi pomagamo bučno in v velikem številu. Ne glede na razplet, si zaslužijo naš aplavz, zato bodimo v nedeljo zbrani in bodimo 12. “modri” igralec!

ŠE OBVESTILO za navijače GLEDE VSTOPNIC…
Glede na to, da se v Fazaneriji v nedeljo pričakuje povečan obisk, navijačem naš sponzor Monroe Cafe & Gym nudi možnost nakupa vstopnic v predprodaji. Zbor navijačev je v Monroe Cafe v nedeljo ob 15.00 uri, nato odhod v Mursko Soboto.

” MI SMO ODRANCI !!! “

Datum Ura Tekma
28.05.17 17.30 Avto Rajh Ljutomer : GMT Bogojina
28.05.17 17.30 Hotiza : ŠD NK Križevci
28.05.17 17.30 NŠ Mura : Odranci
28.05.17 17.30 Turnišče : Grad
28.05.17 17.30 Tromejnik G-Sukič : Rakičan
28.05.17 17.30 Lušt Beltinci : Čarda Martjanci
28.05.17 17.30 Nafta 1903 : Polana