OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: “sosedski El Classico” LUŠT BELTINCI – ODRANCI

Jesenski del tretjeligaškega prvenstva se počasi preveša h samemu koncu. V vzhodni skupini tretjeligašev pa trenutna razpredelnica kaže, da bo konec prvega dela tekmovanja pravzaprav vrhunec. Remi Polane v prejšnjem krogu, zmaga Beltincev in naposled tudi naše ekipe obeta zares napet “sosedski El Classico”, ki je na sporedu na prvo novembersko nedeljo.

O primatu sosedskega obračuna, emocijah in velikemu rivalstvu nima smisla razpredati. Zgodovina je pokazala in tudi dokazala, da poleg derbija Mura – Nafta, dvoboj med Lušt Beltinci in Odranci ostaja najbolj obiskan obračun. Spomine na pretekle dvoboje imajo tako eni, kot drugi, a to je stvar, ki je šla v zaprašene klubske arhive. Spomine bo v nedeljo zamenjala sedanjost.

Ekipi sta soseda tudi na lestvici. Oddali sta bore malo točk. Naša ekipa tri, Beltinci pet. Oba še naprej gledata v hrbet vodilni Polani, zato bi prav nedeljski obračun utegnil še nekoliko premešati razmerja na razpredelnici.

Obe moštvi sta se dobro pripravili na prvi medsebojni dvoboj v tej sezoni. Igralci obeh klubov so pridno pazili na kvoto rumenih kartonov. Zato prekaljena trenerska “mačka”, na domači Cifer, na naši Jančar, lahko v nedeljskem dvoboju računata, vsaj kar se kazni tiče, na vse igralce. Prisilno bo v naši ekipi med gledalci Gostan Roman, ki je do sedaj igral vse sosedske obračune in jih na tak ali drugačen način tudi veliko odločil.

Igralci bodo, prepričani smo, na zelenici “beltinske šume” dali popolnoma vse od sebe. Zgodovina pa piše tudi to, da so naši navijači v Beltincih veliko tega dali tudi na tribunah. Zato je v nedeljo udeležba obvezna, kakor tudi pomoč našim fantom, da na čim lepši možen način zaključijo prvi del prvenstva.

VABLJENI NA DERBI !!!

” #mismoodranci #manuelaodrančarska “

PARI 12.kroga 3.SNL-V:

Datum Ura Tekma
04.11.17 14.00 Avto Rajh Ljutomer : Grad
05.11.17 10.30 Rakičan : ŠNK Radgona
05.11.17 14.00 Bogojina : Polana
05.11.17 14.00 Lušt Beltinci : Odranci
05.11.17 14.00 Hotiza : Čarda Martjanci
04.11.17 14.00 Radenska Slatina : Črenšovci
05.11.17 14.00 Tromejnik G-Sukič : Turnišče