OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: ODRANCI – HOTIZA

Na vrata trka uradno zadnji krog jesenskega dela prvenstva na tretjeligaškem vzhodu, ki bo odigran na “martinov vikend”, večina tekem pa na “volilno nedeljo”. In prav zadnji krog nam bo postregel z direktnima derbijema vodilne četverice. Vodilna Polana bo doma gostila Beltince, medtem, ko bo naša ekipa doma pričakala “neugodno” Hotizo. Razlogov, za obisk tokratnih tekem je torej več kot dovolj. Zanimivo bo videti, ali bo prav krog št. 13 tik pred zimskim odmorom dodatno zamešal štrene pri vrhu razpredelnice.

Za našo ekipo je sosedski derbi z Lušt Beltinci. Veliko je bilo povedanega, kaj je bilo in kako bi lahko bilo… a vseeeno. Soseda sta si razdelila po točko, kar je najbolj izkoristila Polana in z zmago nad Bogojino spet pobegnila trojki tik pod vrhom razpredelnice. V Beltincih je bila na “pladnju” tudi zmaga, naposled bi se lahko končalo tudi s povsem grenkim priokusom. Delitev točk je glede na videno zadnjo nedeljo nekako realen scenarij.

Sedaj je pred našimi fanti nova tekma, nasprotnik pa “neugoden”. Hotiza je naši ekipi v preteklosti povzročala nemalo težav. In če je v zadnji sezoni bila boj za obstanek med tretjeligaši, lahko za letos mirno rečemo, da gre za standardno ekipo, ki ima sicer vzpone in padce, a ti niso prevelikega odstopanja. V zadnji sezoni je naša ekipa v prvenstvenih dvobojih obakrat jeseni Hotižane tudi premagala, ob koncu jesenskega dela celo s 7:2. Pokalna tekma je bila epizoda zase. Visok poraz  bo ostal nekje v najbolj skritih klubskih kotičkih spominov.

Tokrat imata oba kluba na papirju zanimivo zasedbo igralcev, kar lahko napoveduje sila zanimivo dogajanje na nedeljskem obračunu. Težav s kartoni v obeh ekipah za to tekmo ni, poškodbe so prisotne, vendar bo v obeh taborih večina igralcev pripravljena za igro.

Pred našo ekipo sta torej, če bo tista prihodnjo nedeljo s Slatino tudi odigrana, še dva jesenska domača obračuna. To pa naj bo vabilo tudi za Vas, dragi navijači, da se nam za konec jeseni pridružite najprej v nedeljo in stiskate pesti za naše fante, ki bodo krenili po pozitiven izid, ki bi lahko postregel z zanimivim jesenskim finišem na vrhu lestvice. Dobimo se v ŠRC ob 14.00 !!! VABLJENI !!!

Pari 13.kroga 3.SNL-V:
Datum Ura Tekma
12.11.17 14.00 Turnišče : Avto Rajh Ljutomer
11.11.17 14.00 Črenšovci : Tromejnik G-Sukič
12.11.17 14.00 Čarda Martjanci : Radenska Slatina
12.11.17 14.00 Odranci : Hotiza
12.11.17 14.00 Polana : Lušt Beltinci
11.11.17 14.00 ŠNK Radgona : Bogojina
12.11.17 14.00 Grad : Rakičan