OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Črenšovci – Odranci

Praznični konec tedna bo z večino tretjeligaških tekem spet postregel v sobotnem terminu. Našo ekipo tokrat čaka, predvidevamo težka, ali pa težja naloga, kot je bila tista prejšnji teden. Gostovanje pri sosedih Črenšovcih bi utegnil biti velik zalogaj. Tovrstni dvoboj, predvsem sosedski imajo popolnoma svoj pečat. Velikokrat mesta na lestvici ne igrajo posebne vloge. Toda naša ekipa je odločena kreniti po nove tri točke, kar je seveda en in edini cilj.

Kljub vsemu se ekipa nemoteno pripravlja na nadaljevanje prvenstva. Zmaga nad Turniščem je ohranjena v lepem spominu, a na njej ne gre graditi poti do končnega cilja. Je pa na podlagi nje ekipa dodatno motivirana, kar je lahko dodatni faktor do uspeha. Sicer so sosedi Črenšovci naši ekipi v preteklosti povzročali že nemalo sivih las. Za našo ekipo so bili v preteklosti usodni že v pokalu MNZ Lendava, tudi jeseni je naša ekipa slavila s tesnih 2:1. Po enajstmetrovki Tompe in vodstvu Črenšovcev je za preobrat z dvema goloma poskrbel David Vinkovič. Zato tudi to soboto pričakujemo tesen in težak obračun.

Ekipa je te dni ponovno bogatejša za Aleša Kalamarja, ki se vrača po enotedenski odsotnosti. Težave s poškodbo ima Matjašec, še naprej je izven pogona Tompa, z rahlimi treningi je pričel Zver. Vsi ostali bodo nared za borbo.

Glede na to, da gre za sosedski dvoboj, je za pričakovati lepo število gledalcev na igrišču v Črenšovcih. Prepričani smo, da se bo na dvoboj odpravilo tudi veliko naših navijačev, na katere vnovič računamo tudi tokrat, da ekipi pomagajo do zastavljenega cilja. Dvoboj se bo pričel ob 16.00 uri in seveda vabljeni, da si ga ogledate v živo.

Pari 17.kroga 3.SNL-V:

Datum Ura Tekma
31.03.18 16.00 Čarda Martjanci : Avto Rajh Ljutomer
31.03.18 16.00 Črenšovci : Odranci
31.03.18 16.00 Turnišče : Polana
31.03.18 16.00 Tromejnik : ŠNK Radgona
31.03.18 16.00 Radenska Slatina : Grad
31.03.18 16.00 Hotiza : Rakičan
02.04.18 16.00 Lušt Beltinci : Bogojina