OBČINA ODRANCI

PRIJATELJSKE TEKME: Strelski šov Ciglariča proti Turnišču, dober odpor med tednom proti Muri

ŠRC Odranci
Nedelja, 23.02.2020
Gledalcev: 120
Sodniki: Mertik Bojan (Odranci), Pintarič Zlatko (Črenšovci), Špur Staša (M.Sobota)

 

ODRANCI – TURNIŠČE 6:0

Strelci: Ciglarič (2,9,14,67), Hartman (56), Emruli (90-11m)

Postava Odranci:
Šaruga, Celec, Šinkec, Horvat P., Legen, Hartman, Vok, Čuk, Sreš, Ciglarič, Horvat M.
Igrali so še:
Tompa, Horvat D., Horvat K., Horvat B., Kociper, Emruli, Suhač, Ščernjavič
TRENER: Franc Cifer

Zadnji teden je naša članska ekipa opravila s kar dvema prijateljskima obračunoma. V torek 18.02.2020 se je sicer v tekmi, zaprti za javnost pomerila s soboško NŠ Muro in morala priznati premoč favoriziranemu prvoligašu z 1:6. Naša ekipa se je predvsem v 1.delu igre dodobra upirala gostom, za katere je bil to zadnji dvoboj pred nadaljevanjem prvenstva. Naša ekipa je sicer hitro prejela zadetek, a je kmalu Šinkec poskrbel za izenačenje rezultata. Mura je sicer predvsem v nadaljevanju zaigrala podjetneje in načela utrujeno zasedbo naše ekipe sredi 2.polčasa. V 1.polčasu si je naša ekipa pripravila še nekaj priložnosti za še kakšen zadetek in pustila dober vtis proti prvoligašu.

Odranci – NŠ Mura (foto: Pomurec.com)

Zadnjo nedeljo je v našem športnem parku gostovala zasedba Turnišča, ki tekmuje v Pomurski nogometni ligi. Ciferjevi varovanci so skozi celotno srečanje, ki ga je pospremilo okrog 120 ljubiteljev nogometa vidno dominirali. Najbolj razpoložen v našem taboru je bil vsekakor Luka Ciglarič, ki je kar 4x ugnal vratarja Kelenca. Preostala zadetka sta prispevala Hartman sredi 2.polčasa in v izdihljajih tekme še z bele točke Emruli. Naš trenerski dvojec je na obema obračunoma priložnost za igro ponudil vsem razpoložljivim igralcem.

                     Odranci – Turnišče

V nadaljevanju sledi prijateljski obračun v Gančanih (01.03.2020 ob 15.00) in generalka pred nadaljevanjem prvenstva 07.03.2020 v Markovcih pri Ptuju.