OBČINA ODRANCI

Sosedska delitev točk v Črenšovcih!

Kar 250 gledalcev je v lepem sobotnem popoldnevu pospremilo sosedski dvoboj v 10.krogu PNL, ko so Črenšovci pred domačimi gledalci pričakali našo ekipo. Naposled je številčna publika videla 4 zadetke in enega izmed kar 5 remijev v tokratnem igralnem krogu. Naša ekipa je spet hitro padla v rezultatski zaostanek, nato je uspela rezultat preobrniti, a v nadaljevanju prejela še en zadetek. Remi je bil naposled povsem pravičen.

Roke vratarja Sereca je že sredi 4.minute dodobra ogrel Tadej Hozjan, ki je podajo iz kota poslal kar direktno na gol naše ekipe, Serec je imel precej dela pri izbijanju žoge.

1:0 Skuhala (14.minuta)

Že v 14.minuti pa je Serec moral po žogo v svojo mrežo. Naša obramba je bila izigrana z domačo dvojno kombinacijo, Skuhala se je znašel sam pred Serecom in strel mimo našega vratarja je končal v mreži. Črenšovci so povedli z 1:0.

V 20.minuti se je pred domačim golom v priložnosti znašel Emruli in bil zaustavljen. Sodnik Borovič je bil mnenja, da ni bilo prekrška za enajstmetrovko v korist naše ekipe. Že v naslednji minuti je na nasprotni strani tokrat po tleh meril Skuhala, Serec je bil na mestu.

1:1 Emruli (23.minuta)

Se je pa sredi 23.minute tresla tudi domača mreža. Kapetan Žerdin je asistiral do Marcela Horvata, ta pa je žogo domiselno poslal v prostor prostemu Emruliju, ki je zatresel mrežo domačih in izid je bil poravnan na 1:1.

V 43.minuti je Patrik Horvat kombiniral na robu 16m prostora domačih. Žogo je sicer izgubil, a je okroglo usnje nekako našlo pot do Marcela Horvata, ki jo je poslal mimo domačega gola.

1:2 Emruli (45.minuta)

V zadnji minuti rednega dela prvega polčasa pa sledi rezultatski preobrat in vodstvo naše ekipe. Po desni strani je prodrl Patrik Horvat in poslal povratno podajo do Emrulija. Slednji je z 11m zadel še drugič na obračunu in našo ekipo popeljal v vodstvo ob odhodu na odmor.

Prvih 10 minut nadaljevanja sicer pripada naši ekipi. Napadi se vrstijo, a ni pravih zaključkov, nato se dogajanje na igrišču povsem umiri.

2:2 Hozjan Gašper (66.minuta)

Tovrstno dogajanje na igrišču je nekako uspavalo našo ekipo, ki je v 66.minuti prejela zadetek iz akcije, ki sprva ni veliko obetala. Po akciji domačih  na desni strani pride do žoge Skuhala nekje na robu kazenskega prostora. Sledi predložek pred naš gol, kjer naša obramba slabo pokrije prostor, na oddaljenejši vratnici je sam ostal Gašper Hozjan. Sledi strel na oddaljenejšo vratnico in izid je 2:2.

Dve minuti pozneje Emruli po asistenci Žerdina strelja mimo vrat. Dodane vrednosti v naši ekipi ne prinesejo niti rezervni igralci, čeprav je imela naša ekipa več od igre proti končnici tekme. V 89.minuti po napaki rezervista Kocipra domači rezervist Krauthaker ima veliko prostora za nov rezultatski preobrat, a meri čez gol. V 91.minuti po prekršku Hartmana prosti strel z 20m strelja Virag, a meri mimo gola, naši ekipi pa za kakšen “juriš” čisto ob koncu preprosto zmanjka igralnega časa.

Za ekipo je torej prvi remi v tej sezoni, tokrat na sosedskem obračunu, kjer ekipa vnovič ni ravno blestela. Nove točke bo lovila na zadnjem domačem obračunu to jesen, v nedeljo proti Hotizi.

D.Č.