OBČINA ODRANCI

Za konec zahtevne sezone poraz pri prvaku Ljutomeru!

Za člansko ekipo je še zadnje dejanje te sezone. Sklepno gostovanje so varovanci Boštjana Graja opravili v Ljutomer, kjer je bilo vse bolj kot ne v znamenju praznovanja naslova prvaka PNL, ki so ga Ljutomerčani zanesljivo osvojili.

Boštjan Graj je spet bil prisiljen veliko korigirati, kar se tiče sestave začetne enajsterico. Poškodbe so še naprej močno načenjale ekipo, saj sta se naknadno poškodovala še Jerebic in Sukič. Domačini so srečanje odločno odprli, mrežo vratarja Sereca je že v 8.minuti načel Kolman, Feguš Makovec pa je sredi 19.minute podvojil prednost na 2:0. Naša ekipa je še naprej puščala ogromno prostora in s tem razigranim domačinom omogočala pot do mreže. Varno prednost je v 29.minuti z bele točke priigral Feguš Makovec, domača zmaga pa je bila naposled priigrana v 35.minuti, ko je še drugič na obračunu v polno meril Kolman. V nadaljevanju je naša ekipa vendarle nekoliko strnila svoje vrste, zaigrala odločneje, plod tega pa sta bila zadetka Tompe in Balažica v razmaku 2 minut, natančneje v 64. in 66.minuti. Za rezultatski preobrat je zmanjkalo elana in Prleki so tudi zadnji obračun sezone dobili in se s svojimi navijači (tekmo si je ogledalo 500 gledalcev!) razveselili naslova prvaka PNL.

Foto: Prlekija on net

Naša ekipa si je že pred zadnjim krogom zagotovila 2.mesto na lestvici po dveh zaporednih domačih zmagah nad Polano in Rakičanom. Zbrala je 41 točk, kar 14 manj od Ljutomera. Največ zadetkov je naposled prispeval Marsel Kranjec. 12 danih zadetkov ga je zasidralo na 7.mestu lestvice strelcev.

Ekipe sedaj čaka zasluženi odmor in čas bo za sanacijo poškodb pred pripravami na novo sezono. Delo se seli v klubske pisarne, naš klub najprej čaka iskanje novega trenerja članske ekipe in sestava kadrovskega mozaika za prihodnjo sezono. Kako bo zgledala nova sezona, pa bomo morali še malenkost počakati.

D.Č.