OBČINA ODRANCI

Vnovič na težko gostovanje v Grad!

Nov konec tedna ponuja obračune 17.kroga PNL in s tem tekme 2.kroga lige za prvaka. Za našo člansko ekipo že od vsega začetka spomladanskega dela vsaka tekma pomeni dobesedno “finale”, saj si četa varovancev trenerja Erniše spodrsljaja, če želi slediti vodilni Hotizi, praktično ne sme privoščiti. Se pa ekipa vseskozi ubada tudi z obilico poškodb.

Zadnji obračun proti Črenšovcem je na sila razmočenem terenu naša ekipa sicer dobila z 6:1, a pri tem gre poudariti, da je preobrat proti sosedom skreirala šele v 2.polčasu sosedskega obračuna. Ekipa je nastopala brez poškodovanih Vinkoviča in Vorija, v 2.polčasu sta zaigrala Raduha in Tompa, ki pa nista bila povsem nared, zaradi bolezni je manjkal tudi Luka Graj, med tekmo pa si je koleno poškodoval še Jure Lukač, katerega nadaljevanje sezone je pod močnim vprašajem. Ekipi se bo to nedeljo po odsluženi kazni rumenih kartonov vnovič priključil David Copot.

Sedaj je pred ekipo še drugič to pomlad pot v Grad na Goričkem, kjer je ekipa dosegla uvodno spomladansko zmago z golom Vorija, a se za to zmago na težkem, neravnem terenu izdatno namučila. Ekipa Grada utegne popestriti ligo za prvaka, saj gre za čvrsto ekipo z nekaj izkušenimi posamezniki, sočasno pa je gostovanje na njihovem terenu vseskozi težko in zahtevno.

In če sta Marsel Kranjec in trener Mitja Erniša po nedeljskem obračunu govorila in poudarjala prilagoditve na težki teren, je tudi tokrat pričakovati podobno. Cilj je zmaga in nove točke za nadaljne boje. Obračun v Gradu se bo pričel to nedeljo, 23.04.2023 ob 16.30 uri. VABLJENI K OGLEDU!