OBČINA ODRANCI

27. AJDOVA NOČ

27. AJDOVA NOČ 2022 & 50 LET NK ODRANCI

ŠRC ODRANCI 08. in 09.07.2022

Tradicija, koncerti, kulinarika in zabava… Nogometni klub Odranci letos organizira že 27.tradicionalno Ajdovo noč 2022, sočasno pa bomo proslavili tudi 50 let nogometnega kluba Odranci…
Ponovno se bomo srečali in zabavali sredi meseca julija, natančneje 8. in 9.julija 2022.
Čaka nas dva dni odlične zabave, koncertov, kulinarične ponudbe, zato tudi letos morati biti z nami!!!
LINE UP:
Petek, 08.07.2022 ob 21.00- GLAVNI ODER
—– MEJAŠI —-
Šestčlanska glasbena zasedba iz okolice Varaždina že leta osvaja publiko širom Balkana. Na njihovih koncertih ne manjka tambure in energije. Njihov hit “Zorica” jih je pred leti izstrelil med zvezde, svoj repertuar pa so z leti obogatili s številnimi hiti, kateri so plod lastne produkcije in tudi sodelovanja z ostalimi glasbeniki. Trenutno preigravajo njihov zadnji hit “Češka”.
Pripravite se na veliko dozo zabave in energije!!!
—- DINO PETRIĆ —-
Veliki talent iz Hvara, trenutno živeč v Zagrebu, je v lanskem letu osvojil srca premnogih Slovencev s sodelovanjem v šovu Slovenija ima Talent, kjer je pristal v velikem finalu. Dino velja za enega najboljših mladih vokalistov na sosednjem Hrvaškem, izkazal pa se je tudi z interpretacijo slovenskih hitov.
“Vino i noć”, “Desi se” in še mnoge hiti ne izostanejo na številnih zabavah širom Slovenije, trenutno pa svojo številno publiko osvaja s povsem novim komadom “Dalmatinsko srce”.
Dino Vam bo pričaral noč, polno dalmatinskega melosa, kombinacijo romantike in glasne zabave.
Petek, 08.07.2022 ob 21.00 – ELEKTRONSKI ODER
—- DJ Kiki Mc —-
Nekdanji rezident diskoteke Sfings`Club, gostilne pri Studencu, kluba Black & White in diskoteke M3 bo zavzel letos elektronski oder.
Njegove nastope sestavljajo popularni EDM z mešanico Italo Dance-a. Pripravite se na noč, obogateno z udarnimi ritmi in nepozabnimi svetlobnimi efekti.
Sobota, 09.07.2022 – popoldan – GLAVNI ODER
—- SKUPINA METEOR —-
5-članska zasedba že leta preigrava tako narodno-zabavne, kot tudi zabavne melodije na številnih porokah in ostalih slavjih. Letos prvič prihajajo na naš veliki oder, kjer Vas bodo v sobotnem popoldnevu razplesali s svojim bogatim glasbenim repertuarjem.
Sobota, 09.07.2022 ob 19.00 – GLAVNI ODER
—- VESELI SVATJE —-
Gorenjsko štajerska naveza že od leta 2005 preigrava kvintetovsko narodno-zabavno glasbo. Veseli svatje so bili deležni številnih glasbenih in festivalskih nagrad. Pet fantov in prikupna pevka Anita je nanizalo številne znane hite, kot so “Ne dam ti svojega srca”, “Se ti kaj kolca”, “Daj se mal nasmej” in mnoge druge. Odlikuje jih odlična izvedba in energija na odru. Prepričani smo, da bodo v njihovi družbi pete še hitrejše.
Sobota, 09.07.2022 – popoldan
– Slavnostna proslava ob 50 letnici NK Odranci
– Tekmovanje v kuhanju ajdove kaše
– Program za otroke
Podrobnosti o sobotnem popoldanskem programu, vstopnini in ostale podrobnosti sledijo…
VESELIMO SE PONOVNEGA DRUŽENJA Z VAMI !!!
Za povečavo klikni na FOTO