OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Polana – Odranci

Približuje se… na vrata trka derbi 20.kroga 3.SNL-vzhod. V navednicah bi lahko rekli, da bomo v nedeljo spremljali morebiti celo derbi sezone, pa čeprav je do konca ostalo še kar nekaj. Našo ekipo in ekipo Polane ločita zgolj dve točki na razpredelnici. Vmes so se po dobrih rezultatih zadnjih krogov vrinili Beltinci. Skratka… trojček zaenkrat melje čisto zase, pa čeprav v ozadju Ljutomer ne zaostaja veliko.

Za našo ekipo derbi prihaja morebiti v nepravem času. Borba za vsako žogo proti Ljutomeru je terjala visok davek. Poškodba Kalamarja in kartoni Horvata in Kuzme so še podaljšali vrsto igralcev, ki zadnje tekme spremljajo iza ograje. Že od prej so na tej listi Matjašec, Zver in Tompa… Skratka scenarij, ki ga pred začetkom pomladi, po vsega 4 odigranih tekmah ne bi upal zapisati niti “Hitchock”. Ampak, kot pravijo… “koga ni, brez tistega se mora”.

V nedeljo se na zelenice vrača Raduha, prepričani smo, da bosta tudi Vinkovič in Jerebic stisnila vse moči in kar se da poskušala pomagati soigralcem. V trenerskih zamislih trenerja Jančarja je za pričakovati imena, ki so do sedaj igrala bore malo.

V tem smislu je Polana favorit, navkljub vsemu, da bo derbi zaradi rdečega kartona izpustil tudi Žižek. Polana ima tudi prednost zmage v jesenskem delu in domačega igrišča.

Sedaj že lahko rečemo, da so tekme obeh nasprotnikov postali pravi derbiji. Tako po naboju, kot obisku… In derbiji so derbiji… epizoda zase in velikokrat je mejnik do uspeha preprosto “dober dan”.

Prepričani smo, da bo naša ekipa, kljub okrnjeni zasedbi dala vse od sebe in poskušala za svoje navijače storiti kar se da najbolje. Naloga navijačev je preprosta… vzpodbuda, kajti vnovič se obeta boj za vsak meter zelenice.

Zato pogumno v derbi!!! V preteklosti je bilo že večkrat dokazano, da se kljub okrnjeni zasedbi da dobiti pomembne tekme, tudi prvenstvo! In to se je že dogajalo na zelenicah tretjeligaškega vzhoda…

VSI VABLJENI V POLANO !!!

Pari 20.kroga 3.SNL-V:

Datum Ura Tekma
21.04.18 16.30 Avto Rajh Ljutomer : Hotiza
22.04.18 16.30 Lušt Beltinci : Radenska Slatina
22.04.18 16.30 Bogojina : Tromejnik G-Sukič
22.04.18 10.30 Rakičan : Turnišče
22.04.18 16.30 Grad : Črenšovci
21.04.18 16.30 ŠNK Radgona : Čarda Martjanci
22.04.18 16.30 Polana : Odranci