OBČINA ODRANCI

Franc Cifer še naprej trener članske ekipe!

Medtem, ko se je zaključila letošnja sezona 3.SNL-vzhod, je vodstvo našega kluba opravilo že prvi kadrovski posel, povezan s prihodnjo sezono. Vodstvo kluba se je namreč pred dnevi z dosedanjim glavnim trenerjem članske ekipe Franc-em Cifrom dogovorilo o nadaljevanju sodelovanja tudi v prihodnji sezoni. Njegova desna roka, kot pomočnik trenerja ostaja tudi Roman Gostan.

Cifer je s člansko ekipo v zadnji sezoni osvojil drugo mesto in imel na voljo precej pisano zasedbo igralcev različnih starosti. Možnost za igro je ponudil tudi mlajšim igralcem. Vodstvo kluba je bilo z njegovim delom zadovoljno in obe strani sta našli “skupni jezik” za nadaljevanje sodelovanja.

Cifer bo s svojimi varovanci priprave na novo “prenovljeno” tretjeligaško prvenstvo pričel v prvih dneh meseca julija. V pripravah bo odigranih več prijateljskih tekem. Od teh so zaenkrat znani nasprotniki na tradicionalnem turnirju za pokal občine Odranci, ki bo 19. in 21.07.2019 v ŠRC Odranci. To bodo poleg domače ekipe še ND Beltinci, Nafta 1903 in hrvaški predstavnik Polet iz Sv.Martina na Muri.

 Vodstvo kluba bo v premoru opravilo razgovore z vsemi dosedanjimi igralci in poiskalo okrepitve na večih igralnih položajih za prihodnjo sezono.

Članska ekipa bo v prihodnji sezoni igrala v prenovljeni 3.SNL-vzhod, katera bo štela 14 klubov lendavske, murskosoboške, mariborske, celjske in ptujske regije. Klub je pred časom pri licenčnem oddelku NZS izpolnil vse licenčne kriterije in pridobil tretjeligaško licenco za novo sezono. Cilj kluba v prihodnji sezoni so mesta pri vrhu, temu primerna bo tudi sestava moštva za novo sezono. O kadrovskih spremembah v ekipi Vas bomo seveda sprotno obveščali.