OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: V goste prihajajo Puconci!

To nedeljo našo člansko ekipo čaka tretji prvenstveni obračun pred domačimi gledalci. Tokrat se bodo naši ekipi zoperstavili nogometaši Keme iz Puconcev, katere s klopi vodi trener Fabijan Cipot. Obe ekipi sta v zadnjem krogu zabeležili zmagi, ki sta sicer rezultatsko povsem različni. Puconci so doma z minimalnih 1:0 ugnali Hungarikum Olimpijo iz Dolge vasi, medtem, ko je naša ekipa po začetnem rezultatskem zaostanku v Gradu tekmo popolnoma preobrnila v svojo korist in slavila z 1:4.

Naša ekipa je tako po visokem porazu nad Polano nanizala dve zaporedni zmago in se izdatno opomogla tudi v gol razliki. Nekoliko skrbi povzročajo slabi začetki tekem, s katerimi ima naša ekipa težave vse od Polane naprej. Tudi proti Veržeju začetek ni bil povsem prepričljiv, kakor tudi v Gradu ne in potem je stvari potrebno reševati tekom tekme.

Ekipi sicer neke pestre zgodovine medsedbojnih dvobojev nimata, nazadnje sta se sicer pomerili na začetku lanske sezone, ko je naša ekipa v Puconcih slavila zmago, nato pa je prekinitev prvenstva poskrbela, da se ekipi več nista srečali.

Cilj je tudi tokrat preprost in jasen. Tekmo na vsak način dobiti in tako ostati v družbi Ljutomera in Polane na samem vrhu razpredelnice. Omenjena trojka se je v zadnjem krogu točkovno nekoliko odlepila od konkurence.

Zato Vas vabimo to nedeljo ob 15.03 v naš športni park, ob ogledu obračuna pa bo potrebno upoštevanje vseh trenutno veljavnih odlokov v zvezi s Covid-19.