OBČINA ODRANCI

To soboto k drugemu novincu v ligi, ekipi Radgone

Prvenstvo PNL se ta konec tedna nadaljuje s tekmami 3.kroga. Naša ekipa bo tokrat na delu v soboto, čaka pa jo drugi gostovanje v tej sezoni. Naša ekipa se po nekaj sezonah vnovič vrača v Gornjo Radgono in se bo udarila z drugim novincem v ligi, ter hkrati zoperstavila nekdanjemu trenerju našega kluba Marjanu Rajbarju, ki je z našo ekipo v sezoni 2014/15 osvojil tudi naslov prvaka v 3.SNL-vzhod.

Jože Vori je s svojimi varovanci v prvih dveh krogih uresničil zastavljene cilje in dosegel uvodni dve zmagi. Padla sta tako Rakičan in tudi Dobrovnik. Čeprav v igri ni še vse, kot bi moralo biti, pa so uvodne točke precejšnja motivacija za nadaljevanje prvenstva. Enak cilj ima ekipa tudi na gostovanju v Radgoni, kjer v preteklosti z igrami sicer ni ravno navduševala.

Na zadnjem obračunu se je žal poškodoval eden ključnih členov ekipe Ivo Balažic, ki ga v soboto na stadionu v Gornji Radgoni na zelenici ni za pričakovati. Tudi domačini bodo vsekakor imeli svoj scenarij, kako presenetiti našo ekipo in ji odščipniti točke.

Vabljeni, da si sobotni obračun v Gornji Radgoni ogledate v živo, žoga bo s sredine krenila ob 16.30 uri.

Pari 3.kroga PNL: TUKAJ