OBČINA ODRANCI

OBČNI ZBOR NK ODRANCI: Marjan Marič postal novi predsednik kluba!

Upravni odbor nogometnega kluba Odranci je za 13.01.2018 sklical vsakoletni občni zbor. Na njem so bila predstavljena poročila predsednika, blagajnika, nadzornega odbora in vseh trenerjev.

Letos na občnem zboru tudi volitve v organe kluba …

Leto 2018 je za NK Odranci tudi volilno leto. Tako je bila na občnem zboru opravljena tudi razrešnica starega vodstva, upravnega in nadzornega kluba. Dosedanji predsednik Alen Hajdinjak je namreč UO Odranci že pred časom obvestil, da z dnem občnega zbora odstopa z mesta predsednika NK Odranci.

g. ALENU HAJDINJAKU SE ZAHVALJUJEMO za VSE, KAR JE V ČASU PREDSEDOVANJA POSTORIL in DAL NOGOMETNEMU KLUBU ODRANCI !!!

Alen Hajdinak je meso predsednika prepustil               Marjanu Mariču. V klubu ostaja kot član                            upravnega odbora.

Za krmilo kluba se po sedmih letih vrača MARIČ MARJAN…

Upravni odbor NK Odranci je na svoji redni seji, dne 10.01.2018 pripravil predloge za novo vodstvo, upravni in nadzorni odbor NK Odranci. Predlog je bil sledeči:

Predsednik kluba: Marjan Marič
Sekretar: Dejan Čurič
Blagajnik: Srečko Virag
Člani upravnega odbora: Marjan Marič, Dejan Čurič, Srečko Virag, Branko Ferenčak, Alen Hajdinjak, Tomaž Antolin, Sebastjan Škafar, Sašo Horvat, Martin Raduha, Dejan Kreslin, Roman Gostan, Aleksander Jerebic, Leon Kavaš, Aleš Marinič in Tadej Smej
Člani nadzornega odbora: Simon Hozjan (predsednik), Štefan Smej (član), Venčeslav Kavaš (član)

Marjan Marič se vrača na mesto predsednika NK Odranci

Predlog je bil na občnem zboru soglasno sprejet in s tem potrjeno novo vodstvo kluba, ki s svojimi funkcijami nastopi takoj po izvolitvi. Besedo je nato dobil novi predsednik kluba Marjan Marič, ki se je zahvalil na zaupnici in spregovoril tudi o planu dela za leto 2018, ki bo potekalo po vsakoletnih smernicah in bo vključevalo vse aktivnosti, kar se posameznih selekcij tiče, kot tudi vsakoletne prireditve, ki jih organizira klub.

Nekaj besed analize in vzpodbude za naprej so podali župan občine Odranci g.Ivan Markoja, predstavnik MNZ Lendava, NK Lipa, PGD Odranci, v imenu igralcev pa se je vsem navijačem zahvalil Patrik Raduha.

Koordinator mlajših selekcij postal Aleksander Jerebic…

Sprejete so bile že prve spremembe v taboru mlajših selekcij. Naloge koordinatorja mladinskega pogona NK Odranci bo odslej opravljal Aleksander Jerebic, ki bo na tem mestu zamenjal Dejana Kreslina in tako svoje izkušnje z nogometnih zelenic prenesel tudi na vodenje mladinskega pogona našega kluba. Pri delu mu bo pomagal tudi Roman Gostan, ki bo skrbel tudi za nekatere logistične zadeve okrog članske ekipe.

Kapetan članske ekipe Aleksander Jerebic odslej tudi koordinator                      mladinskega pogona NK Odranci

Bojan Jančar ostaja trener tudi v spomladanskem delu sezone 2017/18…

O podaljšanju sodelovanja je dosežen dogovor tudi z glavnim trenerjem članske ekipe Bojanom Jančarjem, ki bo tako ostaja vodja stroke tudi v nadaljevanju tretjeligaškega prvenstva, kjer bo z ekipo branil trenutno vodilno pozicijo.

Bojan Jančar ostaja trener članske ekipe tudi v spomladanskem                               delu tretjeligaškega prvenstva

Medtem se je pričel tudi prestopni rok amaterjev, ki bo trajal vse do 15.02. O morebitnih spremembah v taboru članske ekipe bomo poročali sprotno, kakor tudi o začetku priprav članske ekipe in terminih prijateljskih tekem.