OBČINA ODRANCI

ZIMSKI PRESTOPNI ROK: “Odhode nadomestila Zagorec in Copot, ostaja tudi Ivo Kuzma !!!

Za nami je zimski prestopni rok, ki je letos trajal kar en poln mesec. V našem klubu je zimski transfer potekal bolj mirno, čeprav so bile želje večje, smo se naposled zadovoljili s tremi prihodi in sprijaznili s tremi odhodi.

Erik Hozjan, Darko Atanasov in Toni Horvat zamenjali klubske barve…

Kot je že dalj časa znano so klub zapustili Erik Hozjan, ki se je preselil na sosednjo Hrvaško, k ekipi Poleta Sv.Martin na Muri. Takoj za njim je svoj odhod iz kluba naznanil Darko Atanasov, ki se tudi zaradi nove službe seli v sosednjo Avstrijo. Kot zadnji je klub zapustil mladi Toni Horvat, ki mu je pretekla posoja s soboške Mure in bo naprej kot posojen nogometaš črno-belih branil barve Čarde. Vsem trem se za storjeno v našem klubu iskreno zahvaljujemo.

Adam Zagorec in David Copot novi moči, Ivo Kuzma še naprej v našem klubu….

Klub je iskal nadomestne moči, ki bi pokrpale omenjene odhode. Prvega je našel v Adamu Zagorcu, ki je bil tiha želja kluba že v poletnem prestopnem roku. Adam bo začinil situacijo v ofenzivnih nalogah zvezne vrste, prihaja pa kot posojen nogometaš lendavske Nafte. Zaradi svoje višine in kvalitete bo izdatno pripomogel tudi v skok igri naše ekipe. Kot drugi je tu David Copot, povratnik v našo ekipo. David je pol sezone branil barve mladincev soboške Mure, kjer je nabiral še dodatne izkušnje. Sedaj se vrača v matični klub, kjer bo zapolnil vrzeli v zvezni vrsti in obrambi. Po polletni posoji se iz Ižakovcev vrača tudi napadalec Stanislav Levačič, ki je že od samega začetka v polnem pogonu treningov. Stanislav bo poleg Vinkoviča drugi klasični napadalec v Jančarjevi ekipi. Klub je o novi polletni posoji dogovor dosegel s soboško Muro in IVO KUZMA bo tudi v nadaljevanju prvenstva eden ključnih členov naše zvezne vrste, kjer ga najbrž najbolj tesno sodelovanje čaka prav s Copotom in prvo violino zvezne vrste Patrikom Raduho.

Tompa poškodovan, kariera Gostana na kocki…

Tompa Nikola, ki je v začetku leta prestal vnovično operacijo kolena, sedaj uspešno okreva po operativnem posegu. Jasno je, da Jančar v samem začetku prvenstva na njegove usluge ne bo mogel računati, a prepričani smo, da se bo Niko v ekipi pojavil takoj, ko bodo to dopuščale moči. Upamo seveda, da čimprej. Bistveno drugačna je usoda Romana Gostana, ki je enkrat že prestal rezine kirurškega noža, ponovna operacija pa ga čaka nekje sredi leta. Roman sedaj deluje v vodstvu kluba, njegova kariera pa se je zaradi poškodbe v Martjancih znašla precej na nitki…Utegne se celo zgoditi, da bi se prav letos častno poslovil od aktivnega igranja nogometa…

Priprave v polnem teku….

Lahko bi rekli… a težav ne manjka. Igralcem treninge otežuje predvsem vreme in sneg, ki je zapadel te dni. Treningi so tako precej prilagojeni in slonijo predvsem na bazi teka, treningov moči v fitness centru, ter treningi v šolski telovadnici. Do sedaj sta odpadli obe predvideni prijateljski tekmi, tako igralci, kot tudi gledalci pa že nestrpno čakajo, da se vendarle izide nedeljski obračun proti Ormožu. Vodstvo se na vse pretege trudi, da bi katero od prijateljskih tekem tudi zaradi domačih gledalcev odigrali kar na domačem pomožnem igrišču. Če bo vreme vendarle malce prizaneslo, bi se to lahko zgodilo že prihodnji teden proti lendavski Nafti.

Cilj je 1.mesto!!!

Ekipa je zaenkrat vodilna na tretjeligaški lestvici, a jo čaka krčevito branjenje tega naziva. Kljub vsemu pa je cilj novega vodstva, kot tudi celotnega igralskega kadra 1.mesto!

” MI SMO ODRANCI !!! “