OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Šmartno 1928 – Odranci

Še predzadnjič to jesen bo na zelenice stopila vzhodna skupina tretjeligašev. V igri je torej še šest jesenskih točk, ki lahko dodatno zamajajo razmerja na razpredelnici. Naša ekipa je trenutno na 4.mestu, na katerega je zdrsnila po zadnjem domačem porazu proti Zrečam.

In ekipi očitno, vsaj kar se statistike tiče gostovanja bolj ležijo. Zadnji domači poraz proti Zrečam je bil še dodatno boleč, saj  je bil drugi zapored pred domačo publiko. Zato bo ekipa skušala narediti vse, da v zadnjih dveh krogih karseda izboljša izkupiček in s tem zaključi s polovico sezone.

Naloga, ki sledi, se zdi kar težka. Gostovanje v Šmartnem ob Paki zna biti hudi zalogaj, nasprotnik je precejšnja neznanka, zadnji medsebojni dvoboj sega namreč že kar nekaj let nazaj. Na drugi strani bodo namreč člani ekipe, ki trenutno zaseda sam vrh razpredelnice. Kar nekaj izkušenih igralcev (Zoran Pavlović, Denis Halilović, Luka Prašnikar in še nekateri) je s soigralci hitro preobrnilo povprečen štart v sezoni in Šmartno se je kaj hitro znašlo na samem vrhu razpredelnice. Ciferjeve varovance tako v nedeljo čaka spopad s težkim nasprotnikom, ki bo favorit obračuna, a včasih je temu bolje tako.

Naša ekipa bo morala popraviti predvsem svojo igro, ki v zadnjih krogih ni ravno blesteča. Napak je bilo preveč, zato izplen zadnjih treh obračunov ni ravno zadovoljiv. Upajmo, da se bo moštvo znalo dovolj motivirati in nalogo v Šmartnem opraviti kar se da bolje.

Kaznovanih igralcev ni, razen Meznariča, ki je zaradi poškodbe že dlje časa na stranskem tiru, pa večjih težav s poškodbami ni. Torej, potrebno je samo odigrati po svojih najboljših močeh in uspeh ni izključen.

Nedeljski obračun v Šmartnem ob Paki se bo pričel ob 14.00 (zaradi premika ure), zato vabljeni, da nedeljo izkoristite tudi za kratek izlet v osrčje Slovenije. Za vse ostale pa tudi tokrat #vživo na našem FB portalu.

#MiSmoOdranci