OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Še drugič na gostovanje, tokrat skok v Križevce!

Pred nami je drugo dejanje nove sezone Pomurske nogometne lige. Po uvodnem gostovanju v Dolgi vasi, bo četa trenerja Franca Cifra krenila še na drugo zaporedno gostovanje, to pot v Križevce v Prekmurju.

Za ekipo je prvenstveni uvod v Dolgi vas. Štart z zmago in prvim kompletom točk. Ekipa je sicer dominirala skozi večino tekme, a mrežo tekmeca uspela zatresti le dvakrat. Točke so bile sicer zagotovljene, a ostaja grenak priokus po nekaj lepih zapravljenih situacijah in zgrešeni enajstmetrovki kapetana Žerdina v samem finišu obračuna.

Foto: Matej Kranjec/arhiv NK Odranci

Tekma je poleg izdatne vročine terjala tudi davek poškodb, saj je obračun predčasno končal bočni igralec Sandi Sukič, ki si je poškodoval gleženj. Preiskave so pokazale, da gre za zvin, Sandi bo nekaj krogov prisiljen izpustiti.

To nedeljo pa se obeta lov na nove točke. Nasprotnik bodo Križevci, s katerimi se je naša ekipa v zadnjih sezonah že kar nekajkrat udarila in bila vselej uspešna. Upamo, da bo temu tudi tokrat tako in da se bodo fantje pred domačo publiko proti Gančanom v 3.krogu predstavili na krilih dveh zmag.

Zato Vas v nedeljo, 22.08.2021 ob 17.00 uri vabimo v Križevce. Za ogled obračuna bo tudi tokrat potrebno upoštevati vse trenutno veljavne državne odloke in priporočila NIJZ v zvezi s Covid-19.