OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Prva domača tekma v sezoni proti Gančanom!

To nedeljo se bo naša članska ekipa v prvenstvu PNL prvič predstavila domači publiki. Za ekipo sta dve zaporedni gostovanji. Zbran je maksimalni točkovni izkupiček, čeprav glede same igre še ni vse na želenem nivoju.

Ekipa je sicer med tednom dodatno pilila formo proti sosedom iz Beltincev, ki nastopajo v 2.SNL. Naša ekipa je favoriziranim gostom na pomožnem igrišču nudila dober odpor. Po začetnem uporu so fantje v 1.delu igre prejeli dva zadetka in kazalo je na “gladko zmago” sosedov. A v nadaljevanje so Ciferjevi varovanci dodatno strnili svoje vrste in soliden odpor skozi vso tekmo kronali z zadetkom Emrulija v 85.minuti za dostojen minimalni poraz proti favoriziranemu tekmecu.

Žal ekipa takšne igre ni prikazala prejšnjo nedeljo, ko se je v Križevcih izdatno namučila proti domačinom in obračun z zadetkom Kalamarja dobila z minimalnih 0:1, a ostaja dejstvo, da so fantje v razmaku 2 dni igrali proti povsem različnima nasprotnikoma.

Lov na prvenstvene točke se nadaljuje to nedeljo, ko bo ekipa prvič v prvenstvu nastopala na domači zelenici. V goste jim prihajajo Gančani, znani po svojem ostrem karakterju. Gre za vsekakor neugodnega nasprotnika, ki ima po dveh krogih soliden izkupiček 4 točk- remi uvodoma v Rakičanu in zmaga v izdihljajih tekme proti Dolgi vasi. V ekipi ponovno pričakujemo kapetana Žerdina, ki je že v 12.minuti obračuna v Križevcih tekmo zaključil z bolečinami v stegnu, a bo do nedelje najverjetneje že nared, ekipa se bo kompletirala tudi zaradi bolj ali manj zaključenih dopustov.

Zato Vas dragi navijači vabimo to nedeljo ob 16.30 uri v ŠRC Odranci. Za ogled obračuna bo potrebno upoštevati vse trenutno veljavne državne odloke in priporočila NIJZ v zvezi s Covid-19.