OBČINA ODRANCI

Občni zbor 2024: “predstavljeno dogajanje skozi leto 2023 in sprejete dopolnitve članov upravnega odbora kluba”

V soboto, 13.01.2024 smo v dvorani vaškega doma v Odrancih opravili vsakoletni občni zbor kluba. Na njem je bilo predstavljeno delovanje kluba skozi leta 2023. Skozi poročila so svoj vidik leta 2023 predstavili predsednik kluba Tomaž Antolin, blagajnik Srečko Virag, vsi trenerji in vodja mladinske šole, ter nadzorni odbor kluba.

Svoje mnenje so podali županja občine Odranci ga. Barbara Ferenčak in predstavnik MNZ Lendava. Zbrane je nagovoril tudi kapetan članske ekipe Patrik Raduha in Dejan Sreš, ki bo po novem poleg pomočnika trenerja članske ekipe skrbel tudi za kadrovsko poltiiko znotraj članske ekipe. Od navijačev je zbrane nagovoril Stanko Dominko. Predstavljen je bil tudi plan dela za leto 2024. Poleg tekmovanj bo klub tudi v letu 2024 organiziral začrtane prireditve, kar se infrastrukture v ŠRC tiče, pa je velika želja prenova sanitarij za gledalce, saj so dosedanje močno dotrajane.

Na občnem zboru so bile sprejete dopolnitve članov upravnega odbora, katere je upravni odbor pripravil na svoji redni seji, dne 05.01.2024. Občni zbor je predlog potrdil in v upravni odbor kluba se do konca mandratnega obdobja 2023-2027 sprejmejo Patrik Raduha, Dejan Sreš, Nikola Tompa in Tadej Čeh.

Članska ekipa začne s pripravami 01.02.2024…

Članska ekipa, ki je medtem še na “zimskem počitku” bo s pripravami na nadaljevanje sezone pričela 01.02.2024, priprave pa bodo v celoti opravljene v domačem okolju. Ekipo bosta s klopi tudi v nadaljevanju sezone vodila glavni trener Mitja Erniša in njegov pomočnik Dejan Sreš. Članska ekipa bo doživela nekaj sprememb, saj bo nekaj dogajanja tako v smeri prihodov, kot tudi odhodov. O tem bomo poročali ob začetku priprav.

D.Č.