OBČINA ODRANCI

ODRANCI – KEMA PUCONCI

ODRANCI 6 - 0 KEMA PUCONCI
26 Sep 2021 - 15:30ŠRC Odranci

V tekmi 7.kroga PNL je naša ekipa še demantirala tudi ekipo Keme iz Puconcev. Za razliko od nekaterih prejšnjih tekem je tokrat dober uvod v obračun prinesel novo visoko zmago varovancev trenerja Franca Cifra, ki je tako poleg novi točk izdatno izboljšala tudi razliko v zadetkih. Srečanje je spremljalo prijetno vreme in približno 100 ljubiteljev nogometa.

1:0 Marcel Horvat (1.minuta)

Že uvodna minuta je postregla s prvim zadetkom v mreži gostov. Kalamar je prodrl po desni strani in poslal predložek pred gol. Žoga je bila odbita, a le do Marcela Horvata, ki je s strelom na oddaljenejšo vratnico zadel za hitro vodstvo naše ekipe z 1:0.

2:0 Kalamar (11.minuta)

10 minut pozneje sledi podvojitev vodstva naše ekipe. To pot je pred golom gostov žogo prejel Kalamar, vratar Kuzma je sicer krenil iz gola, a se s soigralcem zapletel, kar je Kalamar izkoristil in neovirano krenil proti golu, ter zadel za 2:0.

V 20.minuti je Ciglarič poslal predložek po prostem strelu. Hartman je bil pred golom neoviran, a je bila žoga naposled odbita do Emrulija, ki pa z glavo ne uspe situacijo preobrniti v zadetek. V 23.minuti je po predložku Voka z desne strani Hartman na oddaljenejši vratnici zatresel prečnik. V 25.minuti je Ciglarič krenil sam proti golu gostov, a mu je poskus Kuzma ubranil, šlo pa je za t.i. “zicer”.

3:0 Vok (25.minuta)

Še v isti minuti se še tretjič trese mreža gostov. Tokrat solo akcija in prodor Voka, strel na oddaljenejšo vratnico konča v mreži za 3:0.

V 42.minuti sledi eden redkih poskusov gostov. Strel Graha ubrani Serec, ekipi pa kreneta na odmor pri izdatni prednosti naše ekipe.

 

V 47.minuti s strelom poskuša rezervist Andrejek, ki med odmorom zamenja Emrulija. Strel je blokiran, Žerdin pa odbitek zastrelja v vratnico. V 49.minuti poskuša z glavo Hartman po predložku z desne, Kuzma brani. V 52.minuti z 20m poskuša Marcel Horvat, čez gol. V 60.minuti Patrik Horvat po kombinaciji z Andrejek poskuša v idealni situaciji povišati vodstvo, a Kuzma spet brani.

4:0 Vok (67.minuta)

V 67.minuti sledi novo povišanje vodstva. V priložnosti je Vok, žoga je sicer odbita vstran od gola, a jo Vok vnovič osvoji in s strelom pod prečko še drugič na obračunu trese mrežo gostov.

5:0 Tompa (75.minuta)

V nadaljevanju trener Cifer opravi še dodatne menjave in v 75.minuti se pod zadetek za 5:0 podpiše Tompa. Prodor po levi strani je kronal z neubranljivim strelom na oddaljenejšo vratnico za 5:0.

V 80.minuti spet eden redkih poskusov gostov na obračunu. Strel Krančiča krene mimo gola.

6:0 Tompa (83.minuta)

V 83.minuti svoj drugi zadetek na obračunu vknjiži tudi Tompa, ki sprejme žogo v kazenskem prostoru gostov in zadeva še šestič na obračunu.

Do konca obračuna ostane pri končnih 6:0, čeprav je bilo ob koncu obračuna situacij za višjo zmago na strani naše ekipe še kar nekaj. V naslednjem krogu bo naša ekipa gostovala v Martjancih pri ekipi Čarde, zaenkrat pa še naprej drži priključek s samim vrhom razpredelnice, ki ga zaenkrat zaseda Ljutomer.

D.Č.