OBČINA ODRANCI

Napovednik 23.kroga 3.SNL-V: ODRANCI – ČRENŠOVCI

Ta konec tedna sledijo tekme 23.kroga 3.SNL-V in prvenstvo se za to sezono nezadržno bliža h koncu. Na samem vrhu se zdi skorajda vse odločeno, saj Beltinci v zadnjih 4 krogih potrebujejo zgolj točko za potrditev naslova prvaka. Boj za obstanek bo vsekakor še naprej napet. V ta boj so vsekakor uvrščeni Bakovci, Rakičan in tudi Črenšovci, ki bodo naslednji nasprotnik naše ekipe prav v 23.krogu.

In če je nekoč ta dvoboj veljal za derbi neposrednih konkurentov na lestvici, je v zadnjih sezonah drugače. Črenšovci so se nekaj sezon nazaj spet vrnili med tretjeligaše, medtem ko ima naša ekipa tega staža po letih več. Kljub vsemu pa so tekme med obema nasprotnikoma vselej znale postrečti z zanimivim dogajanjem in tudi naši ekipi vselej ni bilo lahko.

Jeseni sta se ekipi pomerili v Črenšovcih. Po obilnem deževju je bilo igrišče pri naših vzhodnih sosedih takrat sila načeto. Naša ekipa je takrat srečanje odločila že v 1.delu igre. Najprej si je vratar Utroša zatresel lastno mrežo, nato sta zadela še Pavel Gregor in Kalamar, v nadaljevanju pa je zmago potrdil Ciglarič. Tokratni dvoboj bo zanimiv tudi iz enega dejstva, da barve našega kluba trenutno branita Virag Luka in Kociper Sašo, sicer v preteklosti pomembna člena, prav Črenšovske ekipe. Pri sosedih je v preteklosti igral tudi Raduha Borut in še dlje nazaj tudi Bojan Matjašec.

31445726404DSC_0456

V Črenšovcih je jeseni naša ekipa slavila z 0:4…

Sedaj se dvoboj vnovič vrača v naš ŠRC. Pričakujemo trdoživega nasprotnika, ki je v prejšnjem krogu nemalo štren mešal Ljutomeru. Seveda pa smo prepričani, da lahko naša ekipa s pravim pristopom doseže novo zmago in naredi korak naprej k najmanj 3.mestu na lestvici. Tudi 2.mesto je še povsem dosegljivo.

Zato Vas dragi naši gledalci spet v nedeljo vabimo v naš ŠRC. Tokrat ob 17.00. Sosedski dvoboj bo premierno popestrila navijaška skupina “Cheerleaders Tikvice”!

VABLJENI !!!

23. KROG: (07./08.05.2016)

PARI

DAN IGRANJA

URA

Polana : Avto Rajh Ljutomer

NED.

17.00

Grad : ND Lušt Beltinci

NED.

17.00

ŠNK Bakovci : Nafta 1903 Igra se v LENDAVI !!

NED

16.30

NŠ Mura : Čarda

NED.

17.00

Lesoplast Križevci : Turnišče

NED.

17.00

Rakičan : Tromejnik G-Sukič

NED.

10.30

Odranci : Črenšovci

NED.

17.00