OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK 26., zadnjega kroga 3.SNL-V: ODRANCI – LESOPLAST KRIŽEVCI

Na vrata trka še zadnje dejanje letošnje tretjeligaške sezone. Na vrhu  je že nekaj krogov odločeno vse. Prvak so Beltinci in bodo s predstavnikom 3.SNL-zahod krenili v kvalfikacije za 2.SNL, Mura bo končala kot 2., naša ekipa pa takoj za njo na 3.mestu. Tu se ne more spremeniti nič, veliko bolj napeto je na začelju… Črenšovci so že “obsojeni” na tekmovanje v nižjem rangu v prihodnji sezoni. Pridružil se jim bo še eden. Rakičan, ali Bakovci. trenutno bolje kaže slednjim.

Naši ekipi zadnja tekma sezone ne odloča praktično o ničemer, razen o tem, da bi na čim lepši način zaključili to sezono. Nasprotnik bodo Križevci, novinec v ligi, ki je uspel obstati med tretjeligaši. Čeprav ni ravno navdušil, toda odščipnil je nemalo točk nasprotnikom in z njimi ni bilo nikomur posebej lahko.

31447944129DSC_0239

Balažic Ivo je dosegel izenačujoč zadetek jeseni v Križevcih… tudi na zadnjih tekmah igra odlično … (foto: Pomurec.com)

Varovanci trenerja Zvera so prejšnjo nedeljo z 0:3 ugnali Rakičan. V polno so merili Balažic Ivo, Gostan in Kociper, vsi zadetki pa so padli v 2.polčasu. Križevci so s 5:2 ugnali Črenšovce in jih dokončno “pahnili” v nižji rang tekmovanja. V jesenskem delu sta se nasprotnika pomerila v Križevcih. Tekmo je zaznamovala trda igra, rezultat pa na koncu v prid naše ekipe, ki je slavila z 1:2. Prvi polčas so dobili domačini z zadetkom Šlihthuberja. Za izenačenje je zadel Balažic Ivo, zmago pa naši ekipi priigral Jerebic z bele točke. Naša ekipa je bila tako ena izmed številnih, ki so imeli s Križevci težave. Sedaj je čas za revanšo na naši zelenici in upamo, da se bo naša ekipa z zmago zaključila naporno in dogajanja, tako pozitivnega, kot negativnega, polno sezono.

31447944133DSC_0367

Za Viragom so uspešno odigrani zadnji krogi … njegov nastop proti Križevcem je zaradi poškodbe v Rakičanu močno pod vprašajem (foto: Pomurec.com)

Zato Vas dragi navijači še zadnjič v tej sezoni vabimo v ŠRC. Resda je bilo v spomladanskem delu sezone domačih tekem “bore malo”, zato bodite z nami to nedeljo ob 17.30 uri. VABLJENI !!!

 

Pari zadnjega 26. KROGA: (29.05.2016)

PARI

DAN IGRANJA

URA

Avto Rajh Ljutomer : Rakičan

NED.

17.30

Odranci : Lesoplast Križevci

NED.

17.30

Črenšovci : NŠ Mura

NED.

17.30

Tromejnik G-Sukič : ŠNK Bakovci

NED.

17.30

Turnišče : Grad

NED.

17.30

Čarda : Polana

NED.

17.30

Nafta 1903 : ND Lušt Beltinci – Petek; 27.05.2016

PET:

19.00