OBČINA ODRANCI

DEJAN SREŠ in ERIK HOZJAN NOVI OKREPITVI NK ODRANCI !!!

Prejšnji teden smo Vam predstavili tri novince v našem moštvu za prihodnjo tretjeligaško sezono. Poleg trenerja Jančarja so se vrnili preizkušeni igralci domačega kadra Raduha Patrik, Tompa Nikola in Smej Damir.

Ta teden je vodstvo našega kluba skupni jezik našlo še z dvema sila zanimivima okrepitvama, ki sta v zadnjih sezonah tako ali drugače močno zaznamovala tretjeligaški nogometni vzhod.

V našo ekipo prihajata “povratnik” DEJAN SREŠ in mladi, sila perspektivni vezni igralec ERIK HOZJAN !!!

20160628_171159

Povratnik Dejan Sreš in novinec Erik Hozjan- nova člana NK Odranci (foto: NK ODRANCI)

 

Dejana verjetno ni potrebno posebej predstavljati. Igralec letnika 1988 se najbolje znajde v ofenzivnih nalogah. V našem klubu je že igral in z njim v sezoni 2009 / 10 osvojil naslov prvaka 3.SNL-vzhod, prvega v odranski klubski zgodovini. Sedaj se vrača v staro sedlo, v katerem še vedno igrajo nekateri igralci, s katerimi je stkal enega največjih klubskih uspehov v njegovi zgodovini. Po odhodu iz našega kluba je nekaj časa igral v sosednji Avstriji, nazadnje pa pri sosedih v Beltincih.

20160628_171101

Dejan Sreš (foto: NK ODRANCI)

Erik Hozjan, letnik 1995, doma iz Hotize, velja za enega najbolj perspektivnih osrednjih vezistov v naši ligi. Občinstvo si ga je še najbolj zapomnilo po igrah v črno-belem dresu Mure. Lansko leto se je preizkusil tudi v sosednji Avstriji, nato pa se vrnil v domovino in okrepil lendavsko Nafto, katere dres je uspešno nosil pol zadnje sezone. Erik bo naši ekipi močno pripomogel v sredini igrišča.

20160628_171136

Erik Hozjan (foto: NK ODRANCI)

DOBRODOŠLA DEJAN in ERIK !!!