OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK 1.kroga 3.SNL-V: HOTIZA – ODRANCI

Po pripravah, številnih treningih in prijateljskih tekmah je ta vikend čas, da se novo tretjeligaško prvenstvo začne čisto zares.

Naša ekipa vanj vstopa prenovljena, z nekaterimi povratniki in tudi novinci v ekipi, ter nenazadnje novim trenerjem, pravtako povratnikom Bojanom Jančarjem.

 

V uvodnem krogu bodo fantje gostovali in to pri novincu v ligi, ekipi Hotize. Nasprotnika se sicer iz preteklosti dodobra poznata, saj sta se večkrat srečevala na prijateljskih in predvsem pokalnih tekmah. Zgodovina dvobojev obeh ekip je sila zanimiva, zmagovali so eni in drugi, vsakokrat je bilo zanimivo tako na igrišču, kot tudi na tribunah, kjer se je zbiralo lepo število navijačev.

 

Trener Bojan Jančar bo na nedeljskem dvoboju lahko računal na vse razpoložljive moči. Precej težav je imel v pripravah povratnik Tompa Nikola, ki se je poškodoval na prijateljskem obračunu proti Dravi. Poškodba je sedaj že skorajda sanirana in ga lahko pričakujemo v kadru za nedeljsko tekmo. Vsi ostali bodo nared za uvodno prvenstveno preizkušnjo, ki bo že dala določene smernice za nadaljevanje prvenstva.

 

Zato v nedeljo VABLJENI vsi navijači vzpodbujat našo ekipo do zmage. Dobimo se na igrišču v Hotizi, žoga bo s sredine krenila ob 17.30 uri.

 

VABLJENI !!!