OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: TROMEJNIK G-SUKIČ – ODRANCI

Na vrata trka nogometna pomlad in če vremenski pogoji ta konec tedna ne bodo premočan dejavnik, bomo v soboto oz. nedeljo spremljali tekme 15.kroga 3.SNL-vzhod.

Za klubi je težko pripravljalno obdobje, zaradi vremenskih pogojev polno prilagajanja. Odigranih je bilo bistveno manj prijateljskih obračunov, kot smo jih bili vajeni preteklih zimskih priprav. Toda enako je bilo skorajda za vse. Kako bo to vplivalo na nadaljevanje sezone pri posamezni ekipi, pa bo pokazal čas.

Naša ekipa v spomladanski del odhaja nekoliko prevetrena. Po treh odhodih so tu trije prihodi, dva izmed njih sta povratnika. Na seznamu poškodovanih ostaja Nikola Tompa, ki še opravlja terapije po vnovični operaciji kolena. Podobne težave ima dlje časa tudi Zver, ki bo, če se bo prvenstvo nadaljevalo ta vikend, vsekakor med gledalci. Tako kot pri večini, tudi v naši ekipi pozimi ni manjkalo bolezni in prehodnih zdravstvenih težav, ki niso nobeno presenečenje v zimskih mesecih.

Torej… čas je za nadaljevanje. Naša ekipa zaseda vodilno pozicijo po dobri polovici prvenstva. Cilj tako igralcev, kot tudi novega vodstva je obdržanje prestola tudi po 26.krogih. Zato v pomlad zremo optimistično, a vseeno realno. Nova sezona nam poleti prinaša ligo 10- izpadlo bo torej najmanj 6 klubov po koncu te sezone in se preselilo v novoustanovljeno Pomursko ligo. Zato bo “vojna” pravzaprav na vseh “frontah” še izdatnejša.

Seveda pa tudi spomladi računamo na pomoč naših navijačev, ki naj bodo dodaten pečat ekipi, ki bo vsekakor potrebovala veliko vzpodbude. Jesenska zmaga nad Tromejnikom z 2:1, ko sta rezultat preobrnila v korist naših že dlje časa poškodovani Gostan in Vinkovič ne bo igrala nobene vloge. Če nedeljska tekma bo, bo vsekakor povsem drugega značaja, kot tista jesenska.

Zato Vas v nedeljo ob 15.00 vabimo na Kuzmo, da skupaj navijamo za naše fante in upamo na čim boljši spomladanski uvod. Vse to seveda ob predpostavki, da bo krog sploh odigran, kajti vremenska napoved ne kaže nič dobrega. V nasprotnem primeru nas čaka še ena nedelja prisilnega počitka pred televizorji, kjer bomo čakali na novi svetovni rekord v smučarskih poletih v Vikersundu. Upamo, pa, da bomo vseeno težko pričakovan tekme 15.kroga lahko spremljali ob pomurskih igriščih.

Pari 15.kroga 3.SNL-vzhod:

Datum Ura Tekma
17.03.18 15.00 Črenšovci : Avto Rajh Ljutomer
18.03.18 15.00 Turnišče : Čarda Martjanci
18.03.18 15.00 Tromejnik : Odranci
17.03.18 15.00 Radenska Slatina : Polana
18.03.18 15.00 Hotiza : ŠNK Radgona
18.03.18 15.00 Lušt Beltinci : Grad
18.03.18 15.00 Bogojina : Rakičan