OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: ODRANCI – TURNIŠČE

Ta konec tedna bodo tudi tretjeligaši vendarle zakorakali na zelenici in nadaljevali s prvenstvom v sezoni  2017/18. Za našo ekipo to pomeni, da bo spomladanski uvod pričela na domačem terenu. Konec je torej dolgih priprav, čakanja in prestavljanja tekem zaradi slabega vremena. Nasprotnik naših fantov bo v 16.krogu ekipa Turnišča, ki trenutno zaseda 9.mesto na tretjeligaški tablici.

Obe ekipi se iz preteklosti dodobra poznata, čeprav so predvsem naši  tokratni gostje v zadnjih sezonah izdatno pomladili svojo zasedbo, boje v spomladanskem delu pa bodo nadaljevali tudi pod taktirko novega trenerja Denisa Lutar-ja. Pričakujemo lahko agresivnega nasprotnika, kar za začetek nadaljevanja prvenstva seveda ne bi bilo nobeno presenečenje.

Za povečavo klikni na fotografijo!

Naša ekipa je tokratni teden treningov v celoti opravila na pomožnem igrišču in se tako preselila na naravne terene. Razen težav s poškodbo pri Zveru in Tompi, ter prebolevanjem bolezni Raduhe, so vsi v pogonu treningov. Slednjim se je ponovno pridružil tudi zadnje dni odsoten Matjašec.

Ekipa je odločena, da tri točke ostanejo doma. S tem bi na najlepši možen način začetek spomladi polepšali tudi svojim navijačem.

Jesenska zmaga nad Turniščem z 1:6, za katero so takrat zadetke prispevali Gerencser, Atanasov, Kuzma, Raduha in 2x Vinkovič je sedaj že za pozabo, pa čeprav je bila najvišja jeseni. Tokrat bo povsem nova tekma, nov naboj in novi cilji.

Zaradi nedeljskega drugoligaškega derbija med Muro in Nafto 1903 bo celoten 16.krog vključno s to tekmo odigran v soboto, 24.03.2018 ob 15.00 uri.

Za povečavo klikni na fotografijo!

In še nekaj… Naša ekipa se bo na tej tekmi predstavila v povsem novih dresih, katere je finančno podprlo podjetje M.D.C. ZADRAVEC d.o.o. iz Vučje vasi, ki je ekskluzivni serviser in prodajalec traktorje znamke Zetor. Poleg tega pa Vas, dragi gledalci v ŠRC-ju čaka tudi nekaj prijetnih novosti, katerih bo v prihodnosti še več. Vse to, v soboto ob 15.00…. Zato VSI NA TEKMO !!!

MI SMO ODRANCI !!!