OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: HOTIZA – ODRANCI

Pred nami je sklepno dejanje letošnje tretjeligaške sezone. Odgovor glede prvaka lige je znan že s prejšnje sobote, ko so se prav na naši zelenici naslova prvaka veselili sosedi iz Beltincev, za kar smo jim seveda bili primorani športno čestitati. Naša ekipa je navkljub vsem težavam s poškodbami, kartoni in drugimi odsotnostmi precej uspešno krmarila skozi pomlad in bila skoraj do zadnjega v boju za prvaka. Naposled se ni izšlo in sobotno gostovanje v Hotizi bo podalo zgolj odločitev o tem, ali bo naša ekipa končala kot vice prvak ali se morala sprijazniti s 3.mestom. Seveda bi najraje podpisali kar za prvo varianto.

Dvoboj na Hotizi torej ne bo odločal o prvaku lige. Navkljub vsemu pa pričakujemo, da naša ekipa tudi za konec pokaže vse, kar zna in na lep način zaključi letošnjo sezono. Jesenski dvoboj je v športnem parku odločil David Vinkovič in s tem je naša ekipa tudi po poznejši zmagi nad Slatino prezimila na 1.mestu razpredelnico. David Vinkovič je skupaj s Patrikom Raduho v samem vrhu lestvice strelcev te sezone.

A tudi zadnje gostovanje te sezone ne bo minilo brez odsotnosti nekaterih naših igralcev. Zaradi bonusa rumenih kartonov je sezono predčasno zaključil Deszo Gerencser, Jerebic se ubada s poškodbo prepone, a verjamemo, da bo kapetan stisnil zobe in pomagal ekipi tudi na poslednji postaji te sezone. Trenerja Jančarja že kot ničkolikokrat v tej pomladi čakajo težave pri sestavljanju enajsterice.

A verjamemo, da je ekipa sposobna na čim lepši način zaključiti to prvenstvo in s tem začasno kar se da lepše posloviti od svojih navijačev. S tem vabljeni tudi vsi VI, da ekipo pospremite v Hotizi in jim ne glede na rezultat zaploskate. Prepričani smo, da bodo dali vse od sebe in se nato odpravili na zaslužen počitek. Naposled je v igri tudi končno 2.mesto, za katero pa bo marsikaj odvisno tudi od obračuna v Beltincih. A biti drugi, je vseeno lepše kot prvi. Tudi na olimpijadi se srebro svetlika veliko bolj kot bron.

Se vidimo v soboto ob 17.30 na Hotizi!

MI SMO ODRANCI!

Pari zadnjega 26.kroga 3.SNL-V:

Datum Ura Tekma
26.05.18 17.30 Avto Rajh Ljutomer : Turnišče
26.05.18 17.30 Tromejnik : Črenšovci
26.05.18 17.30 Radenska Slatina : Čarda Martjanci
26.05.18 17.30 Hotiza : Odranci
26.05.18 17.30 Lušt Beltinci : Polana
26.05.18 17.30 Bogojina : ŠNK Radgona
26.05.18 17.30 Rakičan : Grad