OBČINA ODRANCI

Bojana Jančarja na trenerski klopi zamenjal FRANC CIFER!

Medtem, ko so nogometaši na zasluženem oddihu, pa vodstva klubov te dni imajo obilico dela. Pričele so se namreč aktivnosti v zvezi  s prestopnim rokom in tudi v našem klubu ni prav nič drugače.

Vodstvo našega kluba se je te dni odločilo tudi za zamenjavo prvega moža stroke. Klub se je te dni sporazumno razšel s trenerjem Bojanom Jančarjem, ki je našo ekipo v svoji bogati trenerski karieri vodil še tretjič, tokrat dve polni sezoni. Razhod obeh taborov je bil sporazumen. Bojan je z ekipo v dveh sezonah osvojil 3. in nazadnje še drugo mesto, zato se mu za njegov prispevek k našemu klubu iz srca zahvaljujemo.

 

Vsled tega je vodstvo kluba te dni pričelo z aktivnostmi iskanja novega trenerja članske ekipe in z današnjim dogovorom prvega moža stroke tudi našla. Člansko ekipo bo v novi sezoni vodil trener FRANC CIFER!!!

47-letni strokovnjak iz Murske Sobote je imel bogato igralsko kariero, kar je pozneje prenesel tudi na trenerski posel, v katerem je s klopi vodil Rakičan, Muro in nazadnje Lušt Beltince. 

Franc Cifer bo svoje nove varovance na prvi trening povabil okrog 6.julija, ko se bodo pričele tudi priprave na novo prehodno tretjeligaško sezono z 10 klubi.

Francu izrekamo dobrodošlico v našem klubu in se nadejamo uspešnega sodelovanja.

Več informacij glede igralskega kadra pa bomo sporočili v naslednjih dneh…

 

#MI SMO ODRANCI