OBČINA ODRANCI

Članska ekipa s prevetreno zasedbo v nadaljevanje PNL!

Zimski prestopni rok amaterjev se je z včerajšnjim dnem tudi uradno zaključil. Pod črto so potegnjene vse kadrovske spremembe v posameznih ekipah. V naši članski ekipi je tako prišlo do precejšnjih rošad, kar se kadra tiče. Tako v smeri odhodov, kot prihodov je bilo v zadnjih dneh prestopnega roka znotraj našega kluba obilico sprememb. Poglejmo, kakšne spremembe je doživela članska ekipa.

ODHODI:

Mitja Žerdin (Muhlgraben-AUT)

Mihael Suhač (Avstrija)

Emruli Adis (ND Beltinci)

Legen Anže (NK Gančani)

Kociper Denis (NK Gančani)

Horvat Marcel (NK Črenšovci)

Copot David (NK Črenšovci)

Markoja Timi (NK Črenšovci)

Ciglarič Luka (NK Cirkulane)

Vsem igralcem, ki so klub zapustili, se klub zahvaljuje za doprinos in sodelovanje, ter jim želi obilico uspeha v nadaljevanju kariere.

PRIHODI:

MARSEL KRANJEC, roj. 28.09.2001 v naš klub prihaja iz NK Veržeja. Mladenič, doma iz Bakovcev je v jesenskem delu PNL v dresu Veržeja dosegel 7 zadetkov in je trenutno 7 strelec lige. Gre za mladega obetavnega ofenzivnega vezista, ki se dobro znajde tudi na položaju vingerja.

MATIC DONŠA, roj.14.05.2004 v naš klub pravtako prihaja iz Veržeja, kjer je do sedaj nastopal za mladinsko ekipo v 2.SML. Matic se najbolje znajde na mestu branilca.

DAVID GRAJ, roj.16.03.2004 v naš klub prihaja iz NŠ Mura. Tam je nastopal za mladinsko selekcijo v 1.SML in zbral 5 nastopov v ostri konkurenci prvoligaškega mladinskega nogometa. Najbolje se znajde na položaju osrednjega vezista, David bo v našem klubu pol sezone igral kot posojen igralec NŠ Mura.

ALEKSANDER JEREBIC, roj. 21.01.1983 posebne predstavitve ne potrebuje. Vrača se namreč v domači klub iz Turnišča, kjer bo s svojimi izkušnjami zapolnil vrzel na položaju branilca in v ekipo vnesel dobršen del izkušenj, nabranih v dosedanji bogati karieri.

LUKA GRAJ, roj. 17.06.1992 se v tretje vrača v naš klub. Nazadnje je nastopal pri ekipi Bistrice. Povratnik v naš klub se najbolje znajde v napadalnih vlogah.

IVO BALAŽIC, roj.29.01.1997 je še eden v nizu povratnikov v naš klub. Ivo je v zadnjih sezonah zgradil bogato kariero v 2.SNL, kjer je po odhodu z našega kluba nastopal za ND Beltinci. Gre za vsestranskega igralca tako v napadalnih, kot obrambnih formacijah, Ivo je podobno kot Aleksander in Luka naši publiki sila dobro poznan igralec.

ŽAN REŽONJA, roj.10.02.2003 prihaja v člansko ekipo iz ekipe NŠ ZBOČ U19, kjer je zadnjo jesen nastopal kot izhodni letnik. Žan se je trenerju Cifru že dokazoval v lanskem letu v pripravljalnem obdobju, v NŠ ZBOČ U19 pa bil eden nosilcev igre. Gre za domačega igralca, ki bo svoj potencial nadgrajeval v naši članski ekipi.

ALEN ANDREJČ, roj. 19.10.2001 k nam prihaja kot posojen nogometaš ND Beltinci. Je okrepitev v izdihljajih prestopnega roka. Najbolje se znajde na položaju branilca in tudi veznega igralca, v ekipo pa prinaša tudi nekaj dodatnih izkušenj, pridobljenih z nastopanjem v drugoligaški konkurenci.

Tako je sestavljen mozaik članske ekipe pred nadaljevanjem sezone v PNL. Ekipo sedaj čakajo naporne priprave na nadaljevanje sezone, ki so praktično že v teku. Ekipa se zaradi odsotnosti v zvezi z Covid-om te dni še kompletira, želimo pa jih v prvi vrsti predvsem uspešne priprave in naj bo poškodb čim manj, oz. bolje, da jih  ne bo. Termine pripravljalnih tekem bomo sproti objavljali na naši spl.strani in Facebooku.