OBČINA ODRANCI

MLAJŠE SELEKCIJE: NK Odranci v novo sezono tudi s selekcijo U-13 in novim trenerjem

Te dni obširne aktivnosti v našem klubu potekajo tudi pri vseh mlajših selekcijah, kjer se počasi sestavlja mozaik ekip in igralcev ter igralk za novo sezono 2018/19. Vse naše selekcije bodo tudi v prihodnji sezoni tekmovale pod okriljem MNZ Lendava, ter se tako udeleževale tekem in turnirjev.

Klub bo v novo sezono krenil s šestimi selekcijami. Poleg mladinske U-19 ekipe bodo to: kadetska ekipa (U-17), liga starejših cicibanov (U-11), in dve ekipi mlajših cicibanov in cicibank (U-9 in U-17). Klub bo po enoletnem premoru v tekmovanje MNZ Lendava prijavil tudi selekcijo U-13, ki bo dobila povsem novega trenerja in povsem nov igralski mozaik. Slednjega sedaj klub skupaj s koordinatorjem Aleksandrom Jerebicom te dni intenzivno sestavlja, zato velja vabilo vsem novim igralcem, da se lahko naši selekciji U-13 pred novo sezono tudi pridružijo!

 

Odhaja trener Darko Kolar, prihaja BOJAN KRESLIN….

Te dni je klub zapustil trener Darko Kolar, ki bo svojo nadaljne udejstvovanje nadaljeval pri sosedih Črenšovcih. Darko je bil ob prihodu leta 2014 najprej koordinator mlajših selekcij kluba, pozneje pa trener, nazadnje selekcije U-11, s katero je osvojil tudi veliko turnirjev. Za prispevek v našem klubu se Darku Kolarju iskreno zahvaljujemo.

Prav novega trenerja pa bo dobila selekcija U-13. Našemu klubu se je pridružil novi trener BOJAN KRESLIN, ki je nazadnje mlajše selekcije vodil v NK Bistrici. Bojanu seveda želimo veliko uspehov v našem klubu.

Torej tudi pri naših mlajših selekcijah se obeta pestra sezona. Veselimo se novih uspehov in nadejamo dobrega sodelovanja s starši in skrbniki otrok, ki delujejo v našem klubu. Skupaj s koordinatorjem Aleksandrom Jerebicom in vsemi trenerji, ter vodstvom kluba se bomo tudi v prihodnji sezoni trudili nogomet v našem klubu tudi pri mlajših selekcijah dvigniti še na višji nivo. Želimo si novih uspehov in iskali bomo nov potencial.

#MI SMO ODRANCI