OBČINA ODRANCI

Predsedniki NK Odranci, NK Črenšovci in NK Bistrica postavili temelje za združitev mlajših selekcij

Predsedniki NK Odranci (Marič Marjan), NK Črenšovci (Dominik Pintarič) in NK Bistrica (Iztok Maučec) so te dni združili moči in naredili nov korak k združitvi mlajših selekcij vseh treh klubov od selekcije U13 do U19.
Predstavniki vseh treh klubov se zavedajo težav s sestavo kadra pri mlajših kategorijah v vseh treh klubih, kar posledično prinaša težave pri zagotavljanju vseh mlajših selekcij, potrebnih za nemoteno tekmovanje članskih ekip. Vsled tega so prišli do zaključka, da se selekcije vseh treh klubov s sezono 2021/2022 združijo in se s tem zagotovi številčne in konkurenčnejše selekcije, ki bodo lahko nemoteno tekmovale na nivojih MNZ-jev in v prihodnje morebiti tudi na višjih nivojih, ter tako izpolnjevali vse tekmovalne pravilnike panožnih zvez. Mlajše selekcije od U7 do U11 bo še naprej zagotavljal vsak klub sam.
Vsi trije predstavniki klubov so v soboto dosegli tudi dogovor z novim koordinatorjem enotnih selekcij. To bo postal BOŠTJAN GRAJ, ki ima za sabo že veliko kilometrine s področja dela pri mlajših selekcijah.

Podrobnosti delovanja in programa bodo predstavniki klubov v prihodnje še intenzivno dopolnjevali, se pa aktivnosti projekta pričnejo izvajati takoj.