OBČINA ODRANCI

Kar 13 golov na tekmi proti Podvincem

ŠRC ODRANCI

Sobota, 28.07.2018 ob 18.00

Sodniki: Mertik Bojan (Odranci), Koren Jožef (Renkovci), Pintarič Zlatko (Črenšovci)

120 gledalcev

 

Postava Odranci:

Prša. Car, Kalamar, Suhač, Pintarić, Vok, Legen, Pihler, Čuk, Tompa, Vinkovič; Igrali so še: Kavaš, Ferenčak, Casar, Lukač, Kociper D., Kociper N., Horvat, Žugelj, Čurič; TRENER: Franc Cifer

Postava Podvinci:

Gašperič, Marinič, Ramšak, Goričan, Petrovič, Čeh, Svenšek, Svržnjak, Zagoršek, Orovič, Pihler; Klinger, Gonza, Petek; TRENER: Aleš Čeh

 

ODRANCI – PODVINCI 9:4 (5:2)

Strelci: Kalamar (17), Čuk (30,58), Vinkovič (32,68), Pihler (45), Casar (56), Žugelj (77), Čurič (81); Svržnjak (36), Marinič (40), T.Pihler (83), Orovič (90)

Za povečavo- klik na foto

Sobotno peto prijateljsko tekmo naše ekipe je zaznamovalo vročo sobotno popoldne, ki je poskrbelo za dodaten napor na obračunu proti Podvincem, sicer članu ptujske SuperLige. Kljub vsemu je kakih 120 ljubiteljev okroglega usnja v Odrancih videlo kar 13 zadetkov, od tega devet v mreži gostov. Nekaj od teh zadetkov je bila prava paša za oči gledalcev, čeprav smo na drugi strani videli tudi nekaj napak naše ekipe, kar je botrovalo štirim zadetkom v domači mreži.

Za otvoritev goliade je z glavo v 17.minuti poskrbel Kalamar, v 30.minuti pa je tokrat razigrani Čuk podvojil vodstvo naše ekipe. V 32.minuti je Vinkovič s spretnim strelom čez vratarja Gašperiča vodstvo naše ekipe povišal na 3:0.Gostje so nato v razmaku štirih minut dvakrat zatresli tudi mrežo naše ekipe, a je Pihler v 45.minuti zadel za rezultat polčasa- 5:2.

V nadaljevanju je trener Cifer premešal začetno enajsterico in tekom drugega dela dal priložnost igralcem, ki so do sedaj igrali manj, a so se tokrat kljub vsemu tudi ti izkazali. Za 6:2 je v 56.minuti zadel Casar, v 58. oz. 68.minuti pa sta bila še drugič na obračunu uspešna Čuk in Vinkovič. Rezultat 8:2 je v 77.minuti postavil Žugelj, deveti, a sila atraktiven zadetek pa je s pomočjo prečnika v 81.minuti dosegel Čurič. V končnici obračuna je našim nekoliko pošla zbranost, kar je botrovalo dvema zadetkoma Pihlerja in Oroviča v izdihljajih obračuna.

Navkljub vsemu je trener Cifer lahko videl določene spremembe v ekipi in igri, kar bo točka za nadaljevanje priprav in tudi pripravljalnih tekem, ki sledijo.

D.Č.