OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Radgona – Odranci

Pred nami je že 3.igralni krog v 3.SNL-vzhod, v katerem našo ekipo čaka drugo prvenstveno gostovanje in spet v sobotnem terminu. Nasproti bo naši ekipi stala ekipa Radgone, na čelu s trenerjem Jožetom Sečkarjem, ki prihaja prav iz Odranec. Na sporedu je spet težko gostovanje pri ekipi, s katero se je ekipa v lanski sezoni namučila tako v gosteh, kot tudi doma, a obakrat zmagala, pa čeprav minimalno.

Zadnji torek je ekipa odigrala tudi tekmo 2.kroga pokala MNZ Lendava in v Renkovcih slavila z 0:11, kar definitivno ni nobeno merilo za prihajajoče prvenstvene obračune. Naša ekipa se je predvsem v nadaljevanju obračuna dobesedno “sprehajala” pred gol domačinov, David Vinkovič pa je kar 7x zatresel mrežo domačih, čeprav so bili nekateri goli delo predvsem njegovih soigralcev. Priložnost na dvoboju so dobili tudi nekateri igralci, ki so do sedaj igrali manj. Od prve minute je bil na golu Ferenčak, svoje minute pa je dobil tudi kadet Denis Kociper, ki se je tako prvič predstavil gledalcem v članskem moštvu.

A to soboto nas čaka povsem nova tekma in nov lov na točke, katerih si naša ekipa silno želi tudi v največjem sejemskem mestu v Sloveniji. Potrebno bo izkoristiti tudi tiste priložnosti, ki so ostale neizkoriščene proti Turnišču in potem zadovoljstvo še toliko boljše. Nasprotnik bo mlada ekipa, znana po čvrsti obrambi in neugodnih protinapadih.

Trener Cifer bo imel na voljo skorajda vse svoje razpoložljive karte. S poškodbo in bolečinami v kolenu se še naprej ubada Tompa, toda ostali bodo nared za lov na nove točke.

Zato Vas dragi obiskovalci vabimo v G.Radgono to soboto ob 16.30 uri na obračun 3.kroga 3.SNL-vzhod. Držimo pesti skupaj za nove točke.

# MI SMO ODRANCI

 

foto: Prlekija.on-net