OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Veržej

Nedeljski popoldan bo v ŠRC Odranci našim domačim navijačem ponudil drugo domače prvenstveno srečanje v novi tretjeligaški sezoni. Če smo po sobotnem obračunu G.Radgono zapuščali nekoliko razočarani, pa je sedaj čas za lov na nove točke. Nasprotnik je zanimiv. Ekipa Veržeja je kar nekaj sezon prebila med drugoligaši. Tako, da uradni dvoboji teh dveh nasprotnikov segajo že kar v daljno preteklost. 

Ekipi sta seveda precej prevetreni napram več letom nazaj. Morebiti se še od teh vseh igralcev, ki so svoj čas igrali za katerega od klubov, najdejo v naši ekipi trije nogometaši. To so Aleksander Jerebic, Dejan Sreš in navsezadnje David Vinkovič, ki je tedaj uspešno branil barve prav Veržejskega kluba. Pozneje se je omenjenim pridružil še Tompa Nikola, ki je poleg omenjenih pravtako še aktiven igralec.

Dejan Sreš, takrat precej mlajši, je eden izmed trojice, ki je             preigral precej tekem proti Veržeju (foto: Pomurec.com)

A pustimo preteklost… Ekipa Veržeja je prevetrena, a še naprej mlada in ambiciozna, podoben “remont” je pred to sezono doživela naša ekipa. Zato ne gre pričakovati taktiziranja, ampak odprt nogomet z veliko teka in kombinatorike. Obe ekipi sta trenutno pri 7 točkah, na enaki poziciji.

Bo pa ta dvoboj vsekakor dodatno zanimiv za Tadeja Čuka in Mateja Voka… igralca, ki sta prav za to sezono našo ekipo okrepila prav iz Veržeja.

Za obema kluboma je veliko medsebojnih dvobojev, v katerih sta uspeli žela tako eni, kot drugi, a to je sedaj v klubskih arhivih. Prihaja nova tekma s povsem novimi obrazi in povsem novimi cilji.

Zato dragi navijači, pridite v nedeljo ob 16.30 vzpodbujat našo ekipo, ki bo bila boj za nove tri točke!!!

#MI SMO ODRANCI

 

Pari 4.kroga

Ljutomer 05.09.18 ob 16.30
Avto Rajh Ljutomer Grad     3:0
Črenšovci 08.09.18 ob 16.30
Črenšovci Hotiza
Odranci 09.09.18 ob 16.30
Odranci Veržej
Velika Polana 09.09.18 ob 16.30
Polana Radgona
Tromejnik 09.09.18 ob 16.30
Tromejnik – Kuzma Turnišče