OBČINA ODRANCI

POKAL SLOVENIJE: Slovo v 1.krogu proti favoriziranemu Aluminiju

Naša članska ekipa je še naprej v polnem ritmu priprav na novo tretjeligaško sezono. Po finalu pokala MNZ Lendava proti Nafti 1903, v katerem je naša ekipa morala priznati premoč drugoligašu in prijateljskih tekmah doma proti Markovcev in v gosteh proti Rakičanu in Dolgi vasi (3 zmage) so to sredo varovanci trenerja Franca Cifra v 1.krogu pokala Slovenije pričakali prvoligaša Aluminij iz Kidričevega. Slednji so odlično pričeli novo sezono 1.SNL in zaenkrat zasedajo 2.mesto. Kidričani so v ŠRC Odranci pred dobrimi 150 gledalci upravičili vlogo favorita in slavili z 1:3. Aluminij je z zadetkoma Živkovića in Leka že dobil prvi polčas, v katerem je bila naša ekipa v precej podrejenem položaju. V nadaljevanju so tudi naši fantje pričeli igrati pogmeneje in predvsem bolj podjetno. Nagrada za to je prišla v 63.minuti, ko je po odbiti žogi Suhač poskušal s strelom z roba kazenskega prostora, žoga pa je prišla do Hartmana, ki jo je pospravil v mrežo. A kaj kmalu je Živković na nasprotni strani izkoristil predložek z desne strani in postavil končni rezultat 1:3. Naša ekipa je kljub vsemu na obračunu pustila soliden vtis in s strani prvoligaša ni bila povsem nadigrana.

Naša ekipa se je na tem obračunu premierno predstavila v povsem novih dresih, ki bodo sicer rezervna barva v novi tretjeligaški sezoni. Nakup novih dresov je financiral naš  sponzor VENROMI d.o.o., za kar se ji iskreno zahvaljujemo.

Ekipo to soboto čaka zgolj še generalka pred novo sezono, ko bodo v Podvincih odigrali še zadnjo prijateljsko tekmo pred 1.krogom prihodnjo soboto v Veržeju. Podvinci bodo nasprotnik naše ekipe tudi v novi tretjeligaški sezoni.

ZAPISNIK TEKME: TUKAJ

D.Č.