OBČINA ODRANCI

S sedmico čez Radgono!

Drugo gostovanje naše članske ekipe v tej sezoni je minilo uspešno. Moramo priznati, da smo pričakovali zmago, a ekipa je proti uvodnemu krogu proti tokratnemu nasprotniku krenila z jasnim ciljem, da je spodrsljaj strogo prepovedan. Varovanci trenerja Franca Cifra niso čisto nič prepustili naključju, tokratni nasprotnik jim pač ni bil dorasel. Ob tem si je ekipa nekoliko popravila tudi gol razliko, oba moža stroke, pa sta minutažo namenila tudi igralcem, ki so v uvodnih krogih igrali nekoliko manj. Končni rezultat Radgona – Odranci 0:7.

Naša ekipa je na zelenici v največjem sejemskem mestu v Sloveniji in na sila lepem infrastrukturnem objektu že od prve minute krenila odločno in nemudoma zagospodarila na igrišču.

0:1 Horvat Marcel (7.minuta)

V 7.minuti pa se je že tresla domača mreža. Kalamar je na desni strani z globinsko podajo lepo našel Emrulija, njegov predložek pa je v zadetek za vodstvo pretvoril tokrat sila razpoloženi Marcel Horvat. 

Že v naslednji minuti je Emruku s strelom v domačem kazenskem prostoru meril čez gol, Patrik Horvat pa je v 9.minuti po podaji Kalamarja z glavo nastreljal vratarja Božeka. V 12.minuti je Žerdin izgubil žogo na sredini terena in domačinom omogočil odprto kontro, a je Šaruga Sternadu poskus ubranil.

0:2 Horvat Marcel (16.minuta)

A v 16.minuti se je še drugič na tekmi tresla domača mreža. Žerdin je poslal podajo na desno strani Kalamarju, odličen predložek slednjega je za podvojitev vodstvo vnovič na oddaljenejši vratnici izkoristil Marcel Horvat.

V 21.minuti je Marcel Horvat streljal z 20m, a bil pod prekrškom, prosti strel Žerdina pa je krenil čez gol. V 24.minuti je odlično žogo v prostor prejel Čuk, s predložkom spet lepo našel prostega Marcela Horvata, ki je poskušal kar s prsmi premagati vratarja Božeka. Predložek je bil nekoliko premočan in poskus Marcela je krenil čez gol.

0:3 Kocet (26.minuta)- avtogol

Sredi 26.minute je Žerdin poslal žogo v prostor Marcelu Horvatu. Slednji je akcijo končal s strelom, katerega je sicer Božek ubranil, a odbitek poslal v soigralca Koceta, od katerega se je žoga odbila v gol za 0:3.

V naslednji minuti se je na nasprotni strani po globinski podaji v lepi situaciji vnovič iz oči v oči s Šarugo znašel Sternad, a čuvaj naše mreže je preprečil zadetek domačinov.

0:4 Šipek (35.minuta)- avtogol

Sredi 34.minuti so naši fantje vodili že z 0:4. V akciji po predložku naše ekipe spet Marcel Horvat, ki je poskušal z glavo in s pomočjo Šipka zadel prispeval še četrti zadetek.

0:5 Kalamar (40.minuta)

Za zaključek strelsko uspešnega prvega polčasa sledi še akcija v 40.minuti, v kateri je po desni strani po globinski podaji proti golu krenil kapetan Kalamar, pri tem pa poslal žogo mimo domačega vratarja za vodstvo ob polčasu z 0:5.

Naša ekipa tudi v nadaljevanje krene v skladu s prvim polčasom. 

0:6 Emruli (47.minuta)

Po levi strani je tokrat prodiral Meznarič in poslal predložek Emruliju, slednji pa je neusmiljeno streljal na oddaljenejšo vratnico in Božek je moral še šestič po žogo v svojo mrežo.

V 50.minuti Emruli ni izkoristil lepe podaje v prostor in je tokrat streljal mimo vrat. Enako je sredi 63.minuti po podaji Žerdina storil tudi Marcel Horvat.

0:7 Marcel Horvat (69.minuta)

Kreator akcije za zadnji zadetek naših na tekmi je bil Meznarič, ki je na levi strani rešil gotov “gol avt”. S povratno podajo je lepo našel prostega Marcela Horvat, strel na oddaljenejšo vratnico je bil neubraniljiv, rezultat pa 0:7 v korist naše ekipe.

V 72.minuti je Kalamar po predložku z desne strani lepo našel rezervista Sreša, a slednji z glavo ni uspel zadeti. Toda ekipa je kljub vsemu tekmo pripeljala do konca brez prejetega zadetka. Trenerja Cifer in Gostan sta izkoristila vseh 5 menjav in s tem odpočila nekatere igralce pred naslednjimi obračuni. Naslednji prvenstveni bo vsekakor težji, ekipa namreč v soboto ob 17.00 gostuje pri Šampionu v Celju, še prej pa to sredo v 3.krogu pokala MNZ Lendava pred domačo publiko ob 16.30 pričakuje sosede iz Črenšovcev. Vabljeni k ogledu!!!

#MiSmoOdranci

D.Č.